Nem szolgálja ki egy detroiti vegán fagyizó a golyóálló mellényt viselő rendőröket

2022. július 07. 09:58

A tulajdonos döntését azzal magyarázza, hogy a vendégek megijedhetnek a testpáncélt viselő egyenruhásoktól.

2022. július 07. 09:58
null

Tim Mahoney, a Cold Truth Soft Serve nevű detroiti vegán fagyizó tulajdonosa az üzlet Instagram-oldalán közölte a város rendőrségével, hogy a jövőben nem szolgálják ki őket, amennyiben golyóálló mellényt viselve térnek be a boltba. Állítása szerint a bolt és a saját értékrendjébe sem fér bele, hogy olyanokat szolgáljanak ki, akik ilyen szerelésben térnek be hozzájuk. 

Többször jöttek már be hozzánk golyóálló mellényben, felfegyverkezve, ami felkavarta a vendégeinket

– közölte Mahoney.

James White, a michigani nagyváros rendőrfőnöke védelmébe vette kollégáit és felháborítónak nevezte a bolt megkülönböztetését és jelezte, reméli hamarosan fel tudja venni a kapcsolatot a fagylaltozó vezetőjével, hogy tisztázzák a nézeteltérést. 

A bűnüldözés veszélyes hivatás, a golyóálló mellény azért kell, hogy megvédjük rendőreinket, ez az egyenruha része. A műszak végén mindannyian haza szeretnénk jutni a szeretteinkhez

– reagált White.

A helyi rendőrség szóvivője szerint egyelőre még nem volt példa arra, hogy a fagylaltozóban megtagadták volna a kiszolgálást egy testpáncélt viselő egyenruhástól.

Forrás és kiemelt kép: Fox2Detroit

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. július 07. 15:39
A rendőrök helyében közzétennék egy felhivást, hogy ingyen van a fagyi, mert ők nem védik meg.
B_kanya
2022. július 07. 13:27
A vegánok között hány olyan van, amelyik 50, de legfeljebb 200 km-es körzetben előállított élelmiszeren él? A többi - mint a humuszt, azaz csicseriborsót kajáló Greta Norvégiában - konkrétan a boJgó gyilkosai.
szodabár
2022. július 07. 12:45
A buziktől nem félnek? Es a fekáktól?
ujujuj
2022. július 07. 12:24
Miért ijednek meg a vendégek a rendőröktől? Mert négerek? Mondjuk ez eléggé teoretikus probléma, mivel a golyóálló mellényt viselő rendőrök nem homárok, tehát nem mennek vegán fagyizóba egyébként sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!