Migránsokkal teli jármű balesetezett az M1-es autópályán, egy ember meghalt

2022. július 09. 18:41

Megpróbálta megúszni a rendőri ellenőrzést.

2022. július 09. 18:41
null

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a komáromi leágazás után egy illegális migránsokat szállító jármű letért az úttestről, a jármű 13 utasa közül egy életét vesztette – közölte honlapján a rendőrség.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint

az autó a pálya javítási munkaterületén megpróbált elmenekülni az ellenőrzés elől, közben szalagkorlátnak, majd fának csapódott.

A 13 utas közül több megsérült, egy ember a helyszínen életét vesztette. A járművezető felkutatása folyamatban van. A baleset helyszínén csak a belső sávon halad a forgalom.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2022. július 10. 04:45
Balesetezett? Megerőszakoljátok az anyanyelvünket. Migránsokkal teli jármű szenvedett balesetet. Migránsokkal teli jármű okozott balesetet. Balesetet okozott egy migránsokkal teli jármű. Első kávé után legalább hat szebb, magyarosabb, kevésbé fülsértő megfogalmazás ugrik be. Botrány, amit újságírás címen megenged magának a sajtó.
Muki46
2022. július 10. 00:45
Rossz az arány. A 13 betolakodónak el kellett volna hunyni, együtt becsempészőjükkel. Béke poraikra.
europész
2022. július 09. 22:12
Jövő hét vége felé már csökkenni fog a nyomás a déli határon.Ha minden számításom bejön akkor a horvátok és a szlovének nyögni fognak a feléjük áramló kedves vendégektől.
bakafánt
2022. július 09. 19:19
Mit mondott a zsidók díszmagyar miskakancsója annak idején?Minek ment oda?Szedte volna tovább a teveszart Beludzsisztánban....Ma is élne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!