Varga Judit a Twitteren köszöntötte fel Donald Trumpot a születésnapján

2022. június 14. 15:09

Az igazságügyi miniszter reméli, hogy mihamarabb „találkoznak” majd a mikroblogon.

2022. június 14. 15:09
null

Mint ismert, Donald Trump, volt amerikai elnök június 14-én ünnepli a 76. születésnapját. Ebből az alkalomból Varga Judit is felköszöntötte a Twitter közösségi oldalon.

A magyar igazságügyi miniszter bejegyzésében a jó kívánságok mellett azt írta, hogy

Mikroblogos bejegyzését azzal zárta, hogy „alig várja, hogy újra a Twitteren találkozhasson” Trumppal.

Nyitóképen Donald Trump, egykori amerikai elnök. Fotó: CHANDAN KHANNA / AFP

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 14. 19:28
Gyökerek egymást közt..
de France
2022. június 14. 18:48
https://www.theguardian.com/us-news/2022/jun/09/january-6-hearing-five-key-takeaways-us-capitol-attack Ez a szerencsétlen nő Magyarország igazságügy minisztere? Aki egy krónikus hazudozónak, egy erőszakra uszítónak gratulál? Akinek felelőssége egyértelmű a Capitolum-i erőszakos puccs kísérletben? Aki ellen egyre több bizonyíték jön elő egy másfél évig tartott vizsgálat után ahhoz, hogy bíróság elé állítsák és eltiltsák végérvényesen a politikától? Komolyan, ide süllyedt a magyar kormány? "As Trump carried on his lies that victory was stolen from him, his own administration and allies agreed the election was legitimate ". "Violence was no accident. It represented Trump's last stand, most desperate chance to halt the transfer of power ". To halt the TRANSFER of power, minden eszközt bevetve. Milyen ismerős ez...
Pierre
2022. június 14. 16:36
putyinnak, lukasenkonak mikor van a szuletesnapja? Remelem tudja ez a Stasi kurva.
Betonlavor
2022. június 14. 16:20
Lol, Trampli fiókját azt hiszem törölték, vajon akkor hogy a kurva anyjában köszöntötte fel ez a besúgó sarj? Ostoba kommunista picsa :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!