Ukrán diplomata: Oroszország piszkos játékot folytat az élelmiszer-szállítást illetően

2022. június 29. 15:42

Oleh Nikolenko szerint, ha az ukrán gabonát nem szabadítják fel, a világot éhínség fogja fenyegetni.

2022. június 29. 15:42
null

Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője arról beszélt, hogy Oroszország kész több tucat millió tonna gabonát exportálni, ha a Nyugat felhagy az élelmiszer-szállítások blokkolásával – számolt be a BBC értesülésire hivatkozva az Index.

Az ukrán külügyminisztérium szóvivője, Oleh Nikolenko erre a következőképp reagált:

Oroszország soha nem fogy ki a kifogásokból. Az ukrán tengeri kikötők orosz blokádja aláássa a globális élelmiszer-biztonságot. Ha az ukrán gabonát nem szabadítják fel, a világot éhínség fogja fenyegetni

– idézte a diplomatát a portál.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuners
2022. június 29. 19:00
Láthatóan a „Ha eleget ismételgetsz egy hazugságot igazsággá válik” elmélete alapján játszanak. De nem csak ök, de „szövetségeseik” is. Kifárasztásos alapon, „Jól van oké, így volt csak fejezd már be” Ez persze nem jelenti azt hogy bárki is elhiszi nekik. Ugyanez megy Johnsonnál, Scholtz, Ushi, etc.... are Nem tudom, Johnsonnál már nagyon ingadozik az elefántcsont kastély, olvastam Twittert még a helyi populáció SEM nagyon vevö az ötleteitre, többinél gondolom ugyanez. De azért ök csak folytatják.
nyugalom
2022. június 29. 18:12
Miket is tettek le a tengeri kikötőbe?
Búvár Kund
2022. június 29. 17:45
Rinyálnak ezek a szarok, már felénk régen szállíhatnák vasúton vagonszámra.. Persze nem lehet úgy annyit, mint hajóval, de néhány száz vagonnyi is több a semminél.. dehát nem akarásnak nyögés a vége. Majd elviszik tőlük az oroszok hadizsákmányként.
Lajoss
2022. június 29. 17:03
Csak a szokásos orosz szemétkedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!