Rossz biztonsági őrbe kötött bele – kiütötte az egykori nehézsúlyú ökölvívó (Videó)

2022. június 16. 19:06

Az brit nehézsúlyú bokszbajnok Julius Francis Mike Tysonnal és Vitalij Klicskóval is harcolt.

2022. június 16. 19:06
null

Az egykori brit nehézsúlyú ökölvívó bajnok Julius Francis – aki Mike Tysonnal és Vitalij Klicskóval is harcolt – most biztonsági őrként dolgozik a Wembley-nél. Az 57 éves férfi bokszkarrierjével aligha volt tisztában az az ember, aki megindult felé. Kapott is egyet az arcára. Nem is kicsit.

Az angol lapok szerint a rendőrség is tudomást szerzett a közösségi oldalakon vírusként terjedő felvételről, amely már több mint

kilencmillió megtekintésnél tart a Twitteren, és nyomozást indított az ügyben.

„Nem történt letartóztatás, de a nyomozás jelenleg is zajlik” – közölte a rendőrség.

Julius Francis londoni rajongói megfogadták, hogy kiállnak az egykori bajnok mellett, és gyűjtést szerveznek neki, hogy fedezni tudja az esetleges jogi költségeket, amennyiben erre szüksége lenne – hívta fel a figyelmet a worldboxingnews.net.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. június 19. 14:43
Megérdemelte a pofont.
reepcze
2022. június 17. 15:55
No most ilyenkor melyik élet számít?
kishal
2022. június 17. 12:10
Egyszer Herbie Hide ex-világbajnok egyszerre 6 macskajancsit rakott helyre pusztakézzel egy kocsmai nézeteltérés során, pedig ott még a rugós kés is előkerült a másik oldalon.
alphaville
2022. június 17. 10:26
A helyzet az, hogy a néger kidobó bűncselekményt követett el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!