Megnevezték, ki segíti Orbán Viktor munkáját a kiemelt társadalmi ügyekben

2022. június 10. 09:20

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő felel a következő években ezért a területért.

2022. június 10. 09:20
null

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő miniszterelnöki biztosként segíti Orbán Viktor munkáját a Miniszterelnöki Kabinetirodán, fő feladata a kormány kiemelt társadalmi ügyekben folytatott tevékenységének és kommunikációjának összehangolása – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos

javaslatot tesz szociálpolitikai és idősügyi intézkedések megtételére, és részt vesz azok végrehajtásában, figyelemmel kíséri a kiemelt ügyek kormányzaton belüli előrehaladását

–  ismertette a feladat-meghatározást Havasi Bertalan.

Orbán Viktor megbízásából Nyitrai Zsolt ellátja a kormány kiemelt társadalmi partnereivel való kapcsolattartás és egyeztetés feladatát is. Nyitrai Zsolt 2002 óta országgyűlési képviselő és 2016-tól Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója – olvasható a tájékoztatásban.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2022. június 10. 13:38
Na, megvan a harmadik miniszterelnöki biztos is... A jelenlegi állás szerint a kormányzatban van: 11 miniszter 3 tárca nélküli miniszter 70 államtitkár 1 (eddig megnevezett) helyettes államtitkár 1 (eddig megnevezett) miniszteri biztos 17 kormánybiztos 3 miniszterelnöki biztos 1 miniszterelnöki politikai igazgató 1 miniszterelnök 1 kormányszóvivő A helyettes államtitkárok és a miniszteri biztosok száma természetesen jóval több lesz. 2014-19 között ezek összesen 168-an voltak. Van tehát remény arra, hogy az összlétszám nagyobb lesz, mint az előző ciklusban volt, és akkor - létszámban - tényleg a "legerősebb" lesz. (:-)
bispora
2022. június 10. 10:53
Hát nem a legjobb embert sikerült megtalálni erre a feladatra...
RasPutin
2022. június 10. 10:35
Jézusom.
pipa89
2022. június 10. 10:08
Javaslat: a romokban lévő közalkalmazotti bértábla és a köztisztviselői bértábla megoldása. A középfokú és a felsőfokú bérek összecsúszásának problémája óriási! Robbanás előtti a helyzet. A közszféra megosztásának évtizedekig való fenntartása nem terhelheti a kormányt. Valós probléma!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!