Kossuth-díjas színész: Kinyalják Orbán bácsi seggét, és mindenre azt mondják, zseniális

2022. június 25. 11:49

Lukáts Andor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész kifejtette a véleményét az Orbán Viktor-jelenségről.

2022. június 25. 11:49
null

Lukáts Andor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező interjút adott Veiszer Alinda új műsorában (a beszélgetést itt lehet megtekinteni, meghallgatni).

Már vagy jó ötven perce beszélgettek, amikor Lukáts hirtelen előrehajolt a székében, felvette az asztalról a kikészített vizespoharat és megszólalt:

Innentől idézzük:

– Amit Orbán Viktor jelent ebben az országban, az úgy, ahogy van, elfogadhatatlan. Katasztrofális.
– Egy személyben ő?
– Ő egy személyben, és a társasága, a bandája. Életemben nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet Magyarországon. Megtörtént.
– De pontosan mi az, amit gyötrelemként él meg? [...]
– Az, ahogy kettészakította az országot. Vannak a kedveltek... A kedveltek, becsapottak, abszolút becsapottak. És vannak a... nem tudom, a futók még, vagy nem tudom, mit csinálók még. Nem emberi élet... Például a Fideszben azok a fiatalemberek, akik ott jó állásokat kaptak, azok egyrészt le vannak fizetve, másrészt kinyalják Orbán bácsinak a seggét, és mindenre azt mondják, hogy zseniális és nagyon jó. De ez csak nekik van, és nincs sok millió embernek az élethez való lehetősége.
– De most elsősorban szociális dolgokra gondol, vagy arra, mint ami mondjuk az SZFE-vel történt?
– Is-is.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fábián Györgyi
2022. június 28. 09:54
Lukáts Andor kétségtelen egyéniség, de színészi munkájának legnagyobb kérdőjele, hogy beszédhibás, nem tanulta meg rendesen a kiejtés tisztaságát - nem áldozott munkát, mint Demosztenész -, hogy korrigálja hiányosságait. Súlyos tévedés arra gondolni, hogy a megosztottság a kormány műve, s ha ők lennének hatalmon nem lenne megosztottság. Vagy leszámolnának a másképp gondokkal, ahogy az elődök történelmi példája bizonyította? Vagy csak az fáj, hogy mások is lehetőséget kapnak művészi tehetségük kifejezésére?
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. június 26. 16:45
Ki ez a senkiházi fostalicska?
Brabham1963
2022. június 26. 15:40
Itt az ideje hogy 2 M.o.legyen!! Legyen a NER nek, és legyen a másképp gondolkodóknak! Meglátjuk idővel ki mire viszi! Ennek a Cigánykirálynak nem szeretnék tovább dolgozni! Mivel Ő soha nem dolgozott én meg 40 évet ledolgoztam! A fideszes k. anyátokat! Szopjátok le Putyint meg a bandáját idióta barmok!!
józan paraszti ész
2022. június 26. 11:55
Ez ki ez egyébként? Attól, hogy azt csinálja amit,még senki maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!