Így reagált az „internet népe” Jakab Péter lemondására

2022. június 08. 21:49

A közösségi média felhasználóit is megmozgatta a Jobbik elnökének szerda esti bejelentése.

2022. június 08. 21:49
null

Nemcsak a közszereplők mondták el véleményüket az ellenzéki párt elnökének távozása után, hanem több meghatározó publicista és véleményvezér is. Ezek közül válogattunk néhány érdekesebb darabot.

Hont András, a baloldal egyik meghatározó véleményezére Paulo Coelho szállóigéinek stílusában fogalmazott meg egy reakciót:

Forrás: Hont András Facebook-oldala
Forrás: Hont András Facebook-oldala

A Megafonosok sem tétlenkedtek. A Konverzió-blog szerzője, Dávid Bence a Toy Story főhőseit vette alapul többek között, és aktualizálta az animációs film egyik ismert jelenetét.

A képhez az alábbi kísérőszöveget fűzte: „Feri adta, Feri elvette. Jakab Péter mától már nem a Jobbik elnöke. Így járnak azok, akik Gyurcsánnyal üzletelnek!”

Kép forrása: Konverzió Facebook-oldala
Kép forrása: Konverzió Facebook-oldala

Majd mindezt továbbgondolta, és megosztott egy „idevágó” Varga Irén-videót is. 

A pár másodperces felvételhez csak annyit írt: „Gyurcsány, miután kinyírta Jakabot, ma este Karácsony Gelgelynek is küldött egy üzenetet”:

 

Horváth Tamás véleményoldalán is felbukkant egy mém. A blogger a képhez csak annyi megjegyzést tett: „Amikor nem várt akadályba ütközöl Potocskáné személyében”:

Forrás: Horváth Tamás véleményoldala
Forrás: Horváth Tamás véleményoldala

A Fiatalosch csoportban pedig Árvai Zoltán kreatívja jelent meg:

A BalFake News oldalt is „megihlették” a történtek. Az alábbi képpel és szöveggel reagált Jakab lemondására:

„Ha azt mondanánk, hogy ez a »Gyurcsány-terv« még azzal vádolnának, hogy Fideszes pRopaGandIsták vagyunk!”

Forrás: BalFake News Facebook-oldala
Forrás: BalFake News Facebook-oldala

Cikkünk frissül!
Amennyiben találnak további érdekes Jakab-mémeket, bátran küldjék el őket nekünk!

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. június 09. 19:07
Sirjunk. A Jákób utja a cigányiskola irányába vezet,ahonnan vétetett-a holotúélők gyermekeként-akik gyakran bankárok,nem az ujmagyarok kollégiumi nevelőtanárai a buzeráns Derdák Tibor szerűen..
csato42
2022. június 09. 18:01
Kedves drága Potocska. Ha most nem váltatod le ezt a barom Jákobot a frakció vezetői posztjáról soha nem lesz békességed. Légy férfi! Tegyétek lapátra a fiúkát, és levállva a DK-ról kezdjetek önálló akár balodali politikát. Ha nem nincs többé jobbik.
obsitos0
2022. június 09. 16:08
Kedvenc képem a "Hatpárti összefogás" amelyen eleve ÖTEN vannak, MSzP-s a környéken nincs; az ötödik pedig nem pártvezér!!!!!
Puffin75
2022. június 09. 15:22
Nem baj Jámbor Jack! Most végigjárjatod a szamárlétrát a DK-ban. Fletó már vár a sikosítóval. Fletó új szlogenje: -Peti! Térdelj és szeress!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!