Megsemmisítő légicsapást mértek az oroszok egy ukrán támaszpontra (VIDEÓ)

2022. május 29. 17:09

Öt kilométeres távolságból indítottak rakétacsapást az orosz hadsereg helikopterei – derült ki az orosz védelmi minisztérium közleményéből.

2022. május 29. 17:09
null

Felvétel készült arról a támadásról, amelyet állítólag egy ukrán támaszpont ellen hajtották végre az oroszok. A beszámoló szerint

a rakétacsapást egy helikopterről követték el.

Öt kilométeres távolságból indítottak rakétacsapást az orosz hadsereg helikopterei az ukrán fegyveres erők egységeinek megerősített pontjaira, amiről vasárnap számolt be az orosz védelmi minisztérium. Az akcióról felvétel is készült, amely alapján a TASZSZ orosz hírügynökség azt írta, hogy az ukrán fegyveres erők támaszpontját és páncélozott járműveit ért támadást Ka–52-es támadóhelikopterek hajtották végre.

A támadás helye ismeretlen

„Katonáink több mint öt kilométeres távolságból hajtottak végre légicsapásokat. A helikopterek rakétafegyvereinek bevetésével az ukrán fegyveres erők két harckocsija és az egyik jelentős támaszpontja is megsemmisült” – olvasható az orosz védelmi minisztérium közleményében. A közleményből ugyanakkor nem derült ki, hogy a támadást pontosan hol hajtották végre Ukrajnán belül.

A kapcsolódó videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reaktor71
2022. május 30. 04:08
Na ilyenkor hol az a tömérdek sok stinger rakéta??? :DDD Kaptak már annyi ilyen rakétát az ukripatkányok, hogy nem szabadna egy orosz helikopternek sem repülnie. És lám, lám ... mégis. :)
3M..
2022. május 29. 21:35
A KA-50-es jobban tetszik. Nincs néhány leselejtezett Oroszországban raktáron? Magyarországnak tökéletesen megfelelne.
MayorAnna 03
2022. május 29. 20:47
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
Zulu87
2022. május 29. 20:46
Jó látni, hogy a mandineres majmok hogy beszo.nak egy gyakorlatról készült videót... Nálatok bármelyik balos média is komolyabb. Szégyen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!