Beszólt az utca embere Tordai Bencének

2022. május 10. 09:35

A Pesti TV riportere az olajembargóról kérdezte a baloldali képviselőt.

2022. május 10. 09:35
null

Mint ismert, Bohár Dániel az elmúlt napokban több baloldali képviselőt is megkérdezett az Oroszországgal szembeni szankciókról és az olajembargóról. Mivel Tordai Bence, a Párbeszéd tagjaként magát zöld politikusnak vallja, ezért adta magát, hogy a riporter neki is feltegye a kérdést. A képviselő kissé kelletlen válaszolgatott.

„Az olajembargóról mit gondol?” – tette fel a kérdést Bohár. 

– válaszolta Tordai.

„És Ön milyen alternatív megoldásokat javasolna?” – folytatta a riporter.

„Például, hogy a többi csővezetéken át nagyobb mennyiségben szerezzen be más, nem orosz forrásokból olajat” – mondta a párbeszédes politikus.

„És honnan például?” – tette fel az újabb kérdést Bohár.

„Azért ezt elég jól lehet követni. Tehát” – felelte Tordai Bence.

„Azért kérdezem Önt, mégiscsak egy politikus, zöld politikus, ahogy a pulóvere is mutatja” – mondta a riporter.

– húzta alá a baloldali politikus.

„Akkor is, hogyha drágább, mint az orosz?” – hangzott el Bohár Dánieltől a kérdés.

Azonban a Pesti TV munkatársa már erre nem kapott választ, mivel Tordai sietősen eltolta mellőle a kerékpárját.

A felvételen még hallani lehetett, ahogy a képviselő „találkozott a nép hangjával”. Az utca embere odakiabált Tordainak, és „rossz köcsögnek” nevezte.

A teljes interjút alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoldzolko
2022. május 11. 08:55
A rossz köcsög boharnak is szolhatott volna akár.. Ez az utolsó interjúja volt. Visszakerdeztem volna tőle, hogy mi az oka a pesti tv megszűnésének? Talán szar munkát végeztek vagy a fideszen belül is megosztotta a tábort a csatorna? Vagy egyszerűen nincs rájuk szükség, mert nélkülük is meg tudják szólítani az 1 millió cigányt és másfél millió analfabétat? Netalán a fiatalok megszólítása nem sikerült? Lassan nem is lesz kit megszólítani, mivel a fiatalok fele már külföldön van, hála a fidesz nemzetépítő politikájának! :)
misi1962
2022. május 11. 05:27
ennyi ésszel és felkészültséggel kár beülni a parlametbe ez is csak a pénzért van ott én is tudnék ennyiért hülyeségeket szajkózni csak nem volna hozzá pofám és szégyelném
Inez
2022. május 11. 00:09
Ezek, a magukat ZÖLEDEKnek nevezett lények, legalább is magyarországi mutánsainak, fogalmuk sincs a ZÖLDről! Egyiknek sincs a szakmába vágó iskolai végzettsége, ami van, az meg fényévekre van. Csak valami belső indításból fossák az "okosságaikat" Kártékonyak.
NullaSalus
2022. május 10. 20:24
"A PM-ben a P a parazita rövidítése." - Schiffer András
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!