Zelenszkij figyelmeztette a világot: Putyin atomfegyvert vethet be

2022. április 15. 19:12

Az ukrán elnök szerint az oroszok nukleáris és vegyi fegyverek bevetéséhez folyamodhatnak.

2022. április 15. 19:12
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken azt mondta, „a világ minden országának” fel kell készülnie arra a lehetőségre, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nukleáris fegyvereket vethet be az Ukrajna elleni háborúban.

Zelenszkij pénteken kijevi hivatalából exkluzív interjút adott a CNN-nek. Az interjúban elmondta, hogy Putyin akár nukleáris, vagy vegyi fegyverekhez is folyamodhat,

Ezután hozzátette: „Nem csak nekem – az egész világnak, az összes országnak aggódnia kell, mert ez nem csak információ lehet, hanem az igazság”.

„Nekik az emberek élete semmit nem számít. Ezért azt kell gondolnunk, hogy ne féljünk, hanem készüljünk fel. Viszont ez nem csak Ukrajna kérdése, hanem az egész világé” – mondta az elnök.

Nyitókép: MTI/AP/Jevhen Maloletka

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. április 16. 14:37
Az ukránok életét te, egy orosz zsidó származású ember, nem veszed figyelembe! Dörgölődzöl a jenkikhez, iszod a szavaikat, mint a nektárt, röhigcsélsz a riporterekkel, miközben az ukrán nép potyog, mint a légy. Mit kérsz? Békét? Dehogy még több fegyvert! Hadd hulljon a nép! Minő felelősségteljes vezető!!! AGYRÉM, TOTÁLIS AGYRÉM EZ AZ EGÉSZ HELYZET!
Dezsőke
2022. április 16. 13:44
békét
Arkadas58
2022. április 16. 11:54
Putyin agresszor, de valaki szólhatna már Zelenszkijnek is, hogy abbahagyhatná az országa és népe beáldozását az amerikai érdekekért és leállhatna már azzal, hogy az egész világunkat háborúba rángatja... Ennyit nem érnek meg Amerika világuralmi törekvései! Az ukrán nép is felébredhetne már, hogy nem csak a hazájáért harcol, hanem dróton rángatják, tőkét és hatalmi pozíciót termel az USA-nak.
zuriktodor
2022. április 16. 11:11
Üvegsivataggá olvasztja Ukrajnát, ez egyre valószínűbb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!