Orbánozással és diktatúrázással szállt be a francia választási kampányba Dobrev Klára

2022. április 24. 15:29

A DK politikusától megtudhattuk, hogy Emmanuel Macron győzelméért szorít.

2022. április 24. 15:29
null

Vasárnap délután a Facebook-oldalán jelentkezett be Dobrev Klára a francia választás apropójából. 

„Ma az egész világ vigyázó szeme Párizsra és Franciaországra figyel. A választások előtti napokban a francia demokrata barátaink kértek tőlem egy támogató videót, amit szívesen vettem fel, mert nem kérdés, nekünk európai magyaroknak az az érdekünk, hogy a következő években is egy olyan elnöke legyen Franciaországnak, aki

a demokratikus értékek védelme mellett.” – írja Dobrev. 

Majd hozzátette: „Ennek fényében szorítok Emmanuel Macron Elnök Úr győzelméért és várom izgatottan az esti eredményeket”!

A rövid írás mellett a DK politikusa egy videót is közzétett. 

Dobrev Klára a videóban a francia választóknak üzent: „ Szeretném, ha tanulnának a mi példánkból. Szeretném, ha megértenék, hogy azon az úton amely

A politikus ezután elmondta, hogy „ Ez az út zsákutca, amelyből nincs visszatérés, és amely mindig agresszióba és összeomlásba torkollik. 

„Ezt tanította nekünk a történelem, és ez a jelenünk is. Ezt látjuk az Európai Unió keleti határainál. Putyin és Orbán ugyanazt csinálják.

– elmélkedett Gyurcsány Ferenc felesége.

Nyitókép: Facebook

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasgyari Tibi
2022. április 25. 08:59
A muszlim bevándorlók számára Macron az egyedüli választás, úgy tűnik, hogy ez a tanulság. Látszik, hogy a meggondolatlan bevándorlás hová vezet, Franciaországban már nem a franciák akarata a döntő.
eredmeny
2022. április 25. 07:04
A franc ( iák) sem kíváncsiak rád, a véleményed semmi!
bagira
2022. április 25. 05:08
Soros ügynök mint a többi vörös-báró.
Jaja
2022. április 25. 03:50
Ez a hülye kapott valami hormonkezelést? Teljesen úgy néz ki mint egy faszi, sőt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!