Telefonon egyeztetett a háborúról Joe Biden és Hszi Csin-ping

2022. március 18. 16:26

„Az ukrajnai válság olyasmi, amit nem akarunk látni” – jelentette ki Hszi Csin-ping.

2022. március 18. 16:26
null

Telefonbeszélgetést folytatott egymással pénteken a világ két vezető nagyhatalmának vezetője, Joe Biden amerikai és Hszi Csin-ping kínai elnök. A Reuters a kínai állami média alapján közölte az első részleteket a tárgyalásról.

Hszi Csin-ping Bidennek azt mondta, hogy az ukrajnaihoz hasonló konfliktusok és összeütközések senkinek sem állnak érdekében. Az államközi kapcsolatok nem fejlődhetnek a konfrontáció szintjére, a konfliktusok és az összeütközések senkinek nem állnak érdekében – mondta a kínai elnök amerikai kollégájának.

Az ukrajnai válság olyasmi, amit nem akarunk látni

– jelentette ki Hszi Csin-ping.

A kínai vezető szerint országának és az Egyesült Államoknak a helyes pályára kell terelni a kétoldalú kapcsolatokat, mindkét oldalnak vállalnia kell a megfelelő nemzetközi felelősséget, valamint erőfeszítéseket kell tennie a világbéke érdekében.

Cikkünk frissül...

Nyitókép: Mandel Ngan / AFP

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. március 19. 10:06
Kína időt akar nyerni magának és Putyinnak is, hogy ki tudja sajtolni az ukránokból a totális semlegességet. A nagypolitikában mindenki tudja, hogy az USA nem több, mint a rothschildiánus NEGYEDIK BIRODALOM bábállama. Ugyanúgy felhasználja őket a pénzügyi világhatalom, mint az EU-t, a WHO-t vagy az ENSZ-t. Borzasztó, de nem a nemzetközi szervezetek voltak az elsők, amelyekbe bevásárolta magát a bankárhatalom. Ez az USA volt, aztán Németország, aztán az EU. Mindent irányítanak, a világ fölé tornyosultak. Kormányokat buktatnak, elnököket ölnek, háborúgyárt csináltak a Földön. Érteni kell a sátánista logikát, ami szerint vezénylik a történéseket lépésröl, lépésre. Kihasználják az országok megosztottságát és gyűlöletét egymás iránt. Úgy zongoráznak ezen, mint anno Kocsis: művészien! Kína még nem áll készen egy tajvani konfliktus kezelésére. Putyinnak idő kell még arra, hogy elérje, amit akar. Nekünk EU-nak most be kell fogni a habarónkat és meg kell várni, amíg a háborús felek kiegyeznek. UTÁNA VISZTONT KI KELL TAKARÍTANUNK AZ ÓTVARBA EURÓPÁBÓL AZ USÁT A ROTHSCHILDIÁNUS BIRODALOMMAL EGYÜTT! Ha nem akarunk időről időre háborúkat, inflációt, manipulációt, taxisblokádot, osztrák minzájú kormánybuktatásokat, kazah-típusú anarchikus felkeléseket!
Aerion
2022. március 18. 22:07
Én pedig azt gondolom, azzal a fajta nyugattal kapcsolatban, amit ez a korrupt, alkalmatlan, hazug, baromállat egyén képvisel, aki az egyesűt államok elnökének csúfolnak, meg a helyettese, meg a pedofil hajlamú aszott múmia - az emberiség ellenségei, nincs helyük az élők sorában.
Bájron
2022. március 18. 21:16
Szóba állt a vén hülyével??
A közösség tagjaként
2022. március 18. 20:50
Nagyon sokba lesz ez az ukrajna mindenkinek! nem ér ez annyit senkinek ,senki normális egyszerű embernek. itt csak a gátlástalan nagytőkés által irányított politika "dolgozik" minden átlag ember veszíteni fog, még az is aki most politikai elit tagja, mert egy kézbe fog kerülni a világ, méghozzá a legaljasabbéba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!