Kapható A gender-elmélet kritikája második, bővített kiadása!

2021. október 07. 15:25

Már kapható a boltokban kollégánk A gender-elmélet kritikája című kötetének második, bővített kiadása.

2021. október 07. 15:25
null

Augusztusban került a boltokba kollégánk, Szilvay Gergely A gender-elmélet kritikája című kötetének második, bővített kiadása. A munka egy új fejezettel bővült, illetve a legújabb, azóta megjelent szakirodalmat is beledolgozta a szerző, aki a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen doktorált politikaelméletből.

A kötetet az Alapjogokért Központ adta ki. Az első kiadást 2021 márciusában mutatták be a Scruton Közösségi Térben, közösen Novák Katalin családügyi miniszterrel. 

A bemutatón Novák Katalin úgy fogalmazott: „A nemzetközi genderlobbi útjára indított egy hódító háborút, és ez a hódító háború a mi családjainkat is veszélyezteti. A gender-ideológiával az a baj, hogy éppen azt tagadja meg, amit saját alapjának tart, a toleranciát, a másik véleményének az elfogadását.”

Novák szerint „Szilvay Gergely könyve hiánypótló. Azért hiánypótló, mert szellemi muníciót ad a kezünkbe. Akkor kapunk szellemi muníciót, amikor a nemzetközi genderlobbival szemben a józan észnek és a valódi szabadságnak kell diadalmaskodnia.”

A kötetet Facebook-oldala tanúsága szerint Varga Judit igazságügyi miniszter is olvasta.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Greta Grünberg
2021. október 07. 19:55
Bizonyára egy cisz-heteronormatív, LMBTQI-fób bértollnokok által összefércelt. a patriarchális hatalom zsebéből fizetett propaganda kiadvány.
renoman
2021. október 07. 19:07
Anyáddal beszéljél így a ravatalon! Hess surmó! x
ergo07
2021. október 07. 16:37
Az a szomorú, hogy könyvben kell bizonyítani azt, hogy agyrém
renoman
2021. október 07. 15:47
Ezt benéztem, elnézést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!