Jogerős: Sallai Róbert Benedek nem bántotta Hadházyt

2021. szeptember 01. 10:35

Schiffer András szerint Sallai Róbert Benedeket senki nem akarta lefogni, nem ütötte meg Hadházyt, aki nem ütötte be a radiátorba a fejét.

2021. szeptember 01. 10:35
null

Schiffer András osztotta meg Facebook-oldalán Sallai Róber Benedek bejegyzését, amelyből kiderül, hogy jogerős döntés született az elhíresült „Hadházy-Sallai ügyben“. Schiffer posztjában azt írja: 

„Emlékeznek? A '18-as választás után, egy csendes szombati napon robbant a sajtóhír, hogy Sallai Róbert Benedeket többen próbálták lefogni, miután megütötte Hadházy Ákost, aki a radiátorba beütötte a fejét és mentő vitte el a helyszínről. A politikai következmény: káosz és szétesés a 7%-os LMP-ben, aminek következtében a párt támogatottsága pár hónap alatt bezuhan, a 3%-os Momentumé pedig felível. Mától jogerős ítélet tartalmazza: Sallai Róbert Benedeket senki nem akarta lefogni, nem ütötte meg Hadházyt, aki nem ütötte be a radiátorba a fejét és még látlelet sem született az incidens után. A többi történelem. Nem mintha az igazság bármit számítana.”

Csak büntetőeljárásban van kötelező igazmondás

Sallai Róbert Benedek posztja szerint a bírósági ítélet indokolása során a tanács elnöke akaratlanul is jól jellemezte Hadházy Ákos közéleti munkásságára jellemző mentalitását, amelyet akár Hadházy Ákos mottójaként is tekinthetünk: „Büntetőeljárásban van kötelező igazmondás, a sajtóban tett nyilatkozatokra ezen kötelezettség nem vonatkozik.“ Ezért nem állapította meg a bíróság ítéletében, hogy Hadházy Ákos szavahihetetlen – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2021. szeptember 06. 18:10
Na de akkor Hazugházy miért fekudt ott eszméletlenül, he?! Csak nem te ütötted le, András!
Nyugati Ádám
2021. szeptember 01. 20:34
Székelyszónak mind taktikai, mind stratégiai szempontból igaza lehet abban, hogyha a FIDESZ-től jobbra lenne egy olyan párt, amelynek van egy Csurka István kaliberű szellemi vezetője, és mellé a hőzöngők helyett 5-10 jó szakértője, 5000-es aktív tagsága és 250.000 fölötti számú szavazója. Sajnos az LMP a valódi környezetvédelem helyett beszállt az ú.n. antropogén CO2 kibocsátás csökkentésének ostobaságába, a helyett, hogy a CO2-t fogyasztó növényzet felületének növelését szorgalmazná. A Jobbik a FIDESZ-től jobbra álló, komolyan vehető szavazói pozíciót egy rövid időre ugyan megszerezte, de tartósan nem tudta megtartani. Sajnos Vona nem volt egy karizmatikus népvezér típus, a szavazati joggal rendelkezők által választott utódai pedig egyre süllyedő szintű szellemiséggel rendelkező személyek voltak, eddig Jakabig bezárólag. Számomra érdekesnek tűnik az AFD politikája, de annak ellenére hogy rendkívül racionálisan, de nem ostobán vagdalkozva érvelnek, az avantgárd jellegű stílusuk miatt Magyarországon nem lenne rá választói fogadókészség. Az magyar ellenzék és az EU pénzből élő brüsszelita liberál-bolsevikok szövetségével azonban meg kell birkózni, és ezt csak centrális helyzetből lehet a siker reményében vállalni. A jövő évi választásig ez nem hozható össze. de ha a FIDESZ legalább az egyszerű többséget megszerzi, akkor egy ilyen párt létrehozását célszerű, ha elveszti, akkor muszáj megkezdeni. A Mi Hazánk mozgalom nem tudta elérni a MIÉP és a Jobbik támogatottságának a töredékét sem. Bár több vezetőjének megnyilvánulásai többségükben számomra szimpatikusak, de van néhány nem túl szerencsés is ezek között. Ez az irányítottság és az intellektuális erő gyöngeségét jelzi.
Zod
2021. szeptember 01. 14:17
Nagyot csalódtam Sallai Benedekben amiért nem ütötte meg Hadházyt.
aaabbbccc
2021. szeptember 01. 12:42
pedig nincs is annal jobb, mint amikor ket bolcsesz verekszik csak ugy repkednek a szimat szatyrok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!