Vastag Tamás válaszolt Vágó István vádjaira

2021. július 31. 20:26

A médiatudatosság erősítésének érdekében Vastag Tamás kávézásra hívta Vágó Istvánt.

2021. július 31. 20:26
null

Vágó István közösségi oldalán írt arról, hogy Vastag Tamás összehasonlította, hány cikk jelent meg a kormányoldalakon Cseh Katalin ügyéről, és hány a nem kormánypárti médiumokban a Pegasus-botrányról. A Demokratikus Koalíció politikusa nehezményezte Vastag Tamás elemzését, és nem is értette, „mi Cseh Katalin bűne”.

A Transzparens Újságírásért Alapítvány nevében Vastag Tamás válaszolt Vágó István vádjaira. Mint Vastag írta, Vágó bejegyzésében „több valótlan állítást tett, hamis következtetést vont le és érvelési hibát vétett”

Egy politikusnál sosem tudhatjuk, hogy ez szándékos megtévesztés vagy felületesség-e, ezért fontosnak éreztem azt, hogy ezekre reagáljak”

– fogalmazott Vastag Tamás. 

Hozzátette: Vágó állításával ellentétben „nem vontunk le olyan következtetést, miszerint minden rendben lenne”. Vastag Tamás kiemelte azt is: „mi sehol nem mondtuk azt, hogy a két ügyet azonos fajsúlyúnak tartjuk. A műsorban azt mondtam, hogy mi ezzel a kérdéssel nem foglalkozunk, nem minősítjük ezeket az ügyeket”.

A médiatudatosság erősítésének érdekében Vastag Tamás a bejegyzés végén kávézásra hívta Vágó Istvánt.

Nyitókép: MTI / Kallos Bea

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. augusztus 01. 14:14
Donatleszbika apja meg ez a vágó nem testverek? Csak fajtestverek?
Akrabu17
2021. augusztus 01. 13:48
ezzel a vén idiótával kár egy asztalhoz ülni. Gondolom esténként előveszi az Mszmp-s pártkönyvét és csókolgatja.
Karola7620
2021. augusztus 01. 11:51
Vágó egy hülye seggfej, egy undortó vén fasz,nem véletlenül csapták ki minden csatornától! Ö egy hülye Gyurcsány és bandája imádó!
vajda.
2021. augusztus 01. 11:19
Vágó pártja és főnöke annyit lopott, csalt és hazudott, hogy Cseh Katalin négymilliárdos lenyúlása meg sem kottyan. Nekik ez természetes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!