Szijjártó: A keleti vakcinákat is el kell ismerni a COVID-útlevélben

2021. március 16. 12:25

Annyival több szerb és magyar ember életét tudtuk megvédeni, mint amennyi keleti vakcinát megvásároltunk, és amennyi oltást már beadtunk Szerbiában, illetve Magyarországon – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Belgrádban, ahol szerb hivatali kollégájával, Nikola Selakoviccsal tárgyalt.

2021. március 16. 12:25
null

„Egyik kormány sem volt hajlandó ideológiai kérdéssé tenni a vakcina ügyét. Mindkét ország megbízott a saját nemzeti szakértőiben, és nem fogadtuk el azt, hogy valaki valahol távol jobban ért egy bizonyos kérdéshez, mint a mi nemzeti szakértőink. Mind a szerb, mind a magyar kormány a józan eszére hallgatott, és egyetlen egy célt tűztünk ki magunk elé, hogy megvédjük a saját polgáraink életét és egészségét” – fűzte hozzá.

Fotó: Szijjártó Péter, Facebook

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. március 22. 14:01
Gödény úr meg barátainak milyen útlevelük lesz?,,,
olajfa1
2021. március 22. 13:55
Ez elsősorban az utazási irodáknak és a szálloda tulajdonosoknak fontos...
Highlander07
2021. március 16. 16:55
Jobbat tudok, idióta politikusok: Covid útlevél SE KELL!!!!!!!!!!!!!! Esküszöm, mint a fasiszták.
jóember
2021. március 16. 13:34
Ha nem akarják politikai fúrkósbotként használni a covid útlevelet, akkor minden vakcinát el kell ismerni. Nem csak a már ismerteket, hanem az ez után bárhol forgalomba hozandókat is. De leginkább vakcina semlegesnek kéne lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!