Horváth: Elfogadhatatlan felelőtlenség Gyöngyösön

2021. március 25. 16:10

A baloldali városvezetés a járvány legnehezebb napjaiban pénzt von el az orvosi ügyelettől.

2021. március 25. 16:10
null

Horváth László fideszes parlamenti képviselő videós Facebook-posztban számol be arról, hogy Gyöngyös baloldali városvezetése a járvány legnehezebb napjaiban pénzt von el az orvosi ügyelettől, így az április elsejétől nem lesz elérhető reggel 8 és délután 4 óra között. A politikus szerint egész egyszerűen nem igaz, hogy Gyöngyösnek nincs évi 13 millió forintja erre, hiszen jutalmazásra volt 13 millió forintja!

Horváth azt állítja, az egy évtizede megszokott orvosi ügyelet gyengítése szó szerint életveszélyes és elfogadhatatlan felelőtlenség: „ez a döntés veszélyezteti a háziorvosok folyamatos oltási munkáját!”

Majd arra kéri Gyöngyös baloldali városvezetését, hogy haladéktalanul vonja vissza döntését, legalább a járvány levonulásáig.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2021. március 25. 19:58
"Mert, mi folyik itt Gyöngyösööön......? "
manitowoc
2021. március 25. 19:25
Ez a Horváth (videó szerint: Laci) "életveszélyes és elfogadhatatlan felelőtlenség"-nek tartja, hogy - az ELLENZÉKI vezetésű - Gyöngyös városában áprilistól az orvosi ügyelet már nem egész napos, hanem 16:00 - 8:00 közötti lesz munkanapokon. Gyöngyöshöz - a lakosság számában - hasonló nagyságú város Gyula. FIDESZES vezetésű GYULA városában az orvosi ügyelet rendelési ideje munkanapokon: 16:00 - 8:00 Gyöngyöshöz - a lakosság számában - hasonló nagyságú város Pápa. FIDESZES vezetésű PÁPA városában az orvosi ügyelet rendelési ideje munkanapokon: 16:00 - 8:00 Gyöngyöshöz - a lakosság számában - hasonló nagyságú város Hajdúböszörmény. FIDESZES vezetésű HAJDÚBÖSZÖRMÉNY városában az orvosi ügyelet rendelési ideje munkanapokon: 16:00 - 8:00 Mondd, Lacikám, Horváth ez az "életveszélyes és elfogadhatatlan felelőtlenség" ugye, a FIDESZES vezetésű Gyulán, Pápán és Hajdúböszörményben is fennáll? Róluk mikor csinálsz videót?
fogas paduc
2021. március 25. 19:04
Lassacskán kapával, kaszával fogják az ellenzéki önkormányzatokat elzavarni az ott lakók.
nempolitizálok
2021. március 25. 18:15
Móta polgármester, Gyöngyösön hatalmasat nőtt az átlagéletkor, pangás van a rendelőkben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!