Dömötör Csaba: A baloldalra most sem lehet számítani

2021. február 15. 18:43

Dömötör Csaba szerint ha a baloldalon múlna, a bértámogatás, a hitelmoratórium és a védekezést szolgáló szabályok is megszűnnének.

2021. február 15. 18:43
null

Ha a baloldalon múlna, február végén megszűnne a bértámogatás, a hitelmoratórium és megszűnnének a védekezést szolgáló szabályok is – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba a közösségi oldalára hétfőn feltett videóban azt mondta, mivel a járvány nem múlt el, a kormánypártok a veszélyhelyzet meghosszabbítására tettek javaslatot, de a hétfői országgyűlési szavazáson a baloldali ellenzék nem támogatta a sürgős tárgyalásba vételt. „Ettől függetlenül a kormánypártok azon lesznek, hogy mihamarabb meg lehessen hosszabbítani a veszélyhelyzetet” – fűzte hozzá.    

Az államtitkár úgy fogalmazott, az már látszik, hogy a baloldal visszatért ahhoz a politikához, amelynek lényege: „minél rosszabb a kormánynak és az országnak, nekik annál jobb”. Hangsúlyozta, hogy ez a politika éppen annyira felelőtlen, mint amennyire érzéketlen. „Érzéketlen arra, hogy a gyors döntéseken most emberéletek és munkahelyek múlnak” – mondta. Dömötör Csaba szerint ilyenkor derül ki, hogy a nehezebb időszakokban kire lehet számítani és kire nem. „A baloldalra nem lehet, most sem” – jegyezte meg.

(MTI)

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. február 16. 08:33
De, Soros, Brüsszel mindig számíthat rájuk...
Marslaki
2021. február 16. 07:38
A 2009-es H1N1 járvány alatt lehetett a balosokra számítani: 2000 Ft-ért tudtál a patikában vásárolni magadnak vakcinát. Majd elmentél és beoltattad magad. Most ingyen kapod, ha feliratkoztál.
Mich
2021. február 16. 00:06
Dehogynem, Fletó és Jákob számít a baloldalra. Nagyonis! Ja, hogy Magyarország, a Haza nem számíthat ezekre, az nyilvánvaló!
Nehidd El
2021. február 15. 19:32
A magyar baloldalra már száz éve pontosan lehet számítani. Hazánk bármelyik ellenségének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!