Add tovább!

2020. december 16. 07:35

Az ország minden részéről és az anyaországon kívülről is csatlakoztak pedagógusok a közös énekléshez.

2020. december 16. 07:35
null

„A 2020-as karácsony más, mint az eddig megszokott. Ezekben a nehéz időkben még nagyobb érték az összetartás és a szeretet. Ennek szellemében szeretnénk egy kis örömet csempészni mindenkinek, karácsony alkalmából. Az ország minden részéről és az anyaországon kívülről is csatlakoztak pedagógusok a közös énekléshez. Ez úton szeretnénk valamennyi pedagógustársunk nevében békés, boldog karácsonyt kívánni minden gyermeknek, szülőnek, gyámnak és nevelőszülőnek, pedagógusnak, pedagógiai munkát segítőknek, az iskolák technikai dolgozóinak, orvosnak, ápolónak, betegszállítónak, mentősnek, rendőrnek, tűzoltónak, köztisztviselőnek, postásnak, bolti eladónak, szociális munkásnak, az állatmenhelyek munkatársainak, péknek, kistermelőnek, futárnak, buszsofőrnek, vasutasnak, gyári munkásnak, benzinkutasnak, gyógyszerésznek, takarítónak, fodrásznak, kozmetikusnak, zenésznek, színésznek, szakácsnak, felszolgálónak, cukrásznak, kis- és nagyvállalkozónak, építőiparban dolgozónak, önkéntesnek. Minden családnak” – írják a dal beköszöntőjében a YouTube-on. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanchaster
2020. december 16. 18:51
Köszönjük! Ez kedves ötlet volt :)
Ezért regisztráltam
2020. december 16. 10:01
2:00 I see what you did there! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!