Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

2020. október 24. 12:32

A modell lesz az egyik műsorvezető, aki bemutatja hazánkat a virtuális show nézőinek.

2020. október 24. 12:32
null

Az MTV EMA egyik magyarországi műsorvezetője a szupermodell Palvin Barbara lesz – írta közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség. A HVG beszámolója szerint Szentkirályi Alexandra jelentette be a hírt, aki ismertette Palvin feladatát is. A modell fogja virtuális utazáson keresztül bemutatni Budapestet, valamint több másik ikonikus magyarországi helyszínt, illetve a kulisszák mögé is vele tekinthetnek majd be a nézők.

„Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos, nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van” – nyilatkozott a modell.

A járványhelyzetre való tekintettel az MTV EMA ezúttal egy online show keretei közt kerül lebonyolításra november 8-án Londonból és Budapestről.

Fotó: MTI/ EPA/ Jason Szenes

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apik
2020. október 29. 21:22
Milyen egy szemet hozzaszolasok! Magyarorszag meg sem erdemli ezt a musort,mindent csak fikaznak! Hajra Palvin Barbi!!!!!!!!
Nuttika
2020. október 24. 22:29
Őszinte leszek, még mindig nem értem, mit eszik a világ Palvin Barbin. Ok, persze, szép nő, de tucatjával van hozzá hasonló Magyarországon.
nyugalom
2020. október 24. 20:59
Ki ez a proli celeb?
marica61
2020. október 24. 18:58
szerintem barbara egy" lepedö akrobata"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!