Krumplival ment neki a Fidesznek Jakab Péter

2020. október 19. 18:01

Ezúttal egy zsák krumplit vitt be a parlamentbe a Jobbik elnöke.

2020. október 19. 18:01
null

Jakab Péter, a Jobbik elnöke a parlament hétfői ülésére egy zsák krumplival érkezett, amelyet a Fidesznek címezett. Jakab Péter „krumplis felszólalására” választolva Orbán Viktor miniszterelnök úgy fogalmazott:

Az Országgyűlés hétfői üléséről készült cikkünket ide kattintva olvashatják.

Jakab Péter nem viselt védőmaszkot és a védőtávolságot sem tartotta

Mint a jobbikos képviselő által megosztott videón látható, Jakab Péter az Országgyűlés hétfői ülésén nem viselt védőmaszkot (melyet a képviselők rendszerint csupán felszólalásuk ideje alatt szoktak levenni – a szerk.). A képviselő által az ülésre vitt krumpli ráadásul a Fidesz helyett éppen a baloldal szerencsi „trükkje” volt.

Mint arról korábban írtunk,

Korábban ugyanis kiderült, egy zsák krumplira a fideszes jelölt, Koncz Zsófia nevét írták rá, mintha a kormánypártok osztogatnák a csomagot a szavazatokért.

Címlapkép: Facebook

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
borsika
2020. október 20. 19:38
Nagy a verseny, hogy ki a hülyébb performanszos: Hadházy, vagy Jakab.
bagira
2020. október 20. 17:26
A krumpli ( jakab) és a hagyma ( gyurcsány ) beszélgetnek. Miért gondolod, hogy téged jobban szeretnek az emberek, mint engem? kérdezi a krumpli. Téged megsiratnak, ha hámoznak. :)
Herrence_Till
2020. október 20. 12:12
A jobbik eddig (2017ig kb) csak a félnáci debilek és normálisabb nem fideszes jobboldaliak gyűjtőhelye volt. Most jöttek az utóbbi helyére az ótvar lumpenprolik, meg volt ÁVÓs söpredék. Bár azok a DK-ban is akadnak jócskán. Ez az önmagát is mindig alulmúlni képes segghülye BugaJakab meg tökéletes képviselőjük. Érdemes néha a fickó oldalán megnézni a támogató kommenteket és, hogy mifélék írják. Az igazi suttyó, neveletlen, műveletlen, here söpredék. Gyönyörű tégelye ez a nyilas-ávós legalja rétegnek...
puszika
2020. október 20. 11:41
A tehetetlen bukott marhája már saját szarába fullad bele!! Ez már a vég a Jobbiknál!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!