Istentisztelet a templomromnál

2020. április 12. 08:59

Vasárnap számos helyszínről közvetítenek istentiszteletet, illetve szentmisét. Néha egészen egzotikus helyszínekről is, mint ahogy a fancsikai templomromnál tette ét református lelkipásztor.

2020. április 12. 08:59

Ahogy az MTI felvételén is látszik, Molnár Szabolcs és Káposztás Gábor, a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség lelkipásztorai húsvétvasárnapi online istentiszteletet tartottak napkelte előtt a fancsikai templomromnál, Debrecen közelében. 

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zalailáma
2020. április 12. 22:16
Gitár nélkül mit érek én?! Megnyugodtam: a modernizmus nemcsak nálunk, katolikusoknál, de a kálvinista atyafiaknál is szedi áldozatait. Úgy tűnik, pusztítóbb bármiféle járványnál. A gitáros gagyi helyett nyugodtan tarthattak volna szabadtéri istentiszteletet is a hívők részvételével. Érdekes, hogy rettegés nélkül bevásárolunk az Aldiban vagy a hétvégi piacon, de a nyilvános miséket és istentiszeleteket be kellett tiltani a püspökkaroknak. Ez aztán a bárányok cserbenhagyása a pásztorok részéről, a hitehagyás napnál világosabb jele! De legalább az egyház haladt a korral: a virtuális térbe költözött. Röhejes és egyszersmind végtelenül szomorú. Ide jutottunk...
3M..
2020. április 12. 09:13
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!