Karácsonyi Adomány Program az Új Szent János Kórházban

2019. december 03. 20:02

December 1-24. között várunk olyan adományokat, melyek segítenek a mindennapi betegellátásban.

2019. december 03. 20:02
Új Szent János Kórház

December 1-24. között várunk olyan adományokat, melyek segítenek a mindennapi betegellátásban. Összegyűjtötték osztályaink a hiányzó fogyóeszközök listáját, melyet folyamatosan frissítünk. Az adományokat a főbejáratnál elhelyezett szekrénybe kérjük betenni, nagyobb értékű eszköznél kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. Kérdés esetén az kommuniká[email protected] címen, vagy hétköznap a 0630 293 7079 számon lehet érdeklődni. Akinek módjában áll, komplett osztályok hiánylistáját 'örökbe fogadhatja". Köszönünk minden segítséget és kérjük osszák meg a kezdeményezést, hogy minél többen tudjanak róla. 

KARDIOLÓGIAI OSZTÁLY
Hajléktalan ellátáshoz szükséges eszközök:
Evőeszköz
Tisztálkodószerek
Pelenka
Hőmérő
Meleg téli ruha
Cipő
Szivesen fogadnánk a karácsonykor bent fekvő betegek számára  szaloncukrot, vagy valami kis asztali díszt, esetleg fenyőfát.

II. BELGYÓGYÁSZAT-DIABETOLÓGIAI OSZTÁLY
Nadrágpelenka L méret
Tisztitószerek
Pohár, evőeszköz (müanyag)
Inhalátor
Digitális lázmérő
Vérnyomásmérő
Párna, takaró

GYERMEKSEBÉSZET OSZTÁLY
Gyermek pizsama fiúknak 110-128-ig (gombos) 5 db.
Fürdő papucs (műanyag mosható) 38-39-40-41-42-43 1-1 db
Frottír törülköző fehér 20 db
Zuhanycsaptelep + gégecső +zuhanyrózsa 7 db
Baby pulzoxymeter
Vízforraló 1 db
Microhullámú sütő 1 db
Hűtőszekrény 110 l -es 3 db

GYERMEKOSZTÁLY
Hagyományos vagy digitális lázmérő
Gyerkeknek tálalóeszköz: tányér, pohár, bögre, evőeszköz - papírból is jó
Elektromos szúnyogírtó
A4 papír
Kéz-és popsitörlő
Mosószer, öblítő
Mosogatógépbe mosószer, só, öblítő
Babaápoláshoz bármi
Kéztörlő
Elemek: góliát, AA,AAA
Szalvéta

ÁPOLÁSI OSZTÁLY
Digitális hőmérők
Automata felkaros vérnyomásmérők
Gumiszalag tornához
Kis labda, karika-kézerősítéshez
Kreatív foglalkozásokhoz: színes papír, krepp papír, olló, vízfesték, Színezők
Fali parafa tábla- faliújságnak (nagy méretű)
Egyszerhasználatos pohár, kanál
Láberősítő pedál
Fésűk
Tusfürdő, sampon
Tisztítószerek
Rejtvényújságok
Papucsok

I.BELGYÓGYÁSZAT
Pelenka
A4-es fénymásoló papír

TÜDŐGONDOZÓ
Fém öltözőszekrények (zárható)
Új, vagy használt irodabútorok, mint pl. forgószékek, irodai székek, íróasztalok, kartoték szekrények, irodai polcos tároló szekrények, irodai ajtós szekrények, stb. 
Betegvárókba (2 db) falra szerelhető kijelző monitor


Alapítvány a Szent János Kórházért
Adószám:18034257-1-43
Bankszámlaszám: 11784009-20300010

(Forrás: Új Szent János Kórház FB)

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2019. december 05. 12:40
Bezzeg a vaskerítés biztos oltalmában, nem tudott szerteszét szaladni a magyarság, ha ment is, nem vihetett magával nagy batyut, petyerkát, lázmérőt, zuhanyrózsát, miegymást, pereputtyát....nem kiabálhatta világgá nagy hiányát, fájdalmát. Néha az a benyomásom, nincs szinkronban Mo-on a fejlődéssel mindenáron haladni akaró orvostársadalom és a többiek. Mintha kiszaladt volna alóluk az ország, nem? Mellesleg a hetvenes években a munkahelyi öltözőkben rendre hiányoztak a zuhanyrózsák, hiába pótolták...na ja, mindenki építkezett akkortájt.
silenceCZ
2019. december 05. 10:57
Mit is ír erről a János kórház: "Nagyon sajnálatosnak tartjuk, hogy egy jó szándékú kezdeményezést, a közösségi összefogás és társadalmi felelősségvállalás szép szimbólumát az ellenzéki sajtó visszájára fordítja és a negatív kampány részévé teszi." Újabb undorító moslékkoalíciós propaganda, ami úgy látszik már az Indexnek is sok... gyomorforgatóan szar emberek a moslékkoalíciós propagandisták. https://index.hu/belfold/2019/12/04/szent_janos_korhaz_ellenzeki_kampanyt_csinaltak_az_ujsagok_a_karacsonyi_kivansaglistabol/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201912
nyitiagi
2019. december 05. 09:53
https://index.hu/belfold/2019/12/04/szent_janos_korhaz_ellenzeki_kampanyt_csinaltak_az_ujsagok_a_karacsonyi_kivansaglistabol/
Kriszta67
2019. december 05. 09:11
mindenkihazudik figyelmébe: http://propeller.hu/itthon/3482304-nekiment-ellenzeki-sajtonak-janos-korhaz-adomanygyujto-akciojuk-miatt#v2554979 a kórház pedig időközben eltüntette a listát, és egy közleményt jelentettek meg helyette. Ebben azt írják, a listát összeállítók közül páran pontatlanul értelmezték a feladatot, így olyan eszközök is listára kerültek, amiket a kórház természetesen kötelezően biztosít az ellátás során, ezek tévedésből kerültek adománygyűjtő eseményünk kommunikációs csatornáira. Majd így folytatódik a közlemény: Nagyon sajnálatosnak tartjuk, hogy egy jószándékú kezdeményezést, a közösségi összefogás és társadalmi felelősségvállalás szép szimbólumát az ellenzéki sajtó visszájára fordítja és a negatív kampány részévé teszi. Na kinek volt igaza megint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!