Szanyi Tibor meglincselt ávós képével emlékezik a forradalomra

2017. október 22. 10:37

Szanyi Tibor, az olykor meghökkentő különvéleményeiről ismert szocialista politikus Facebook-oldalán egy meglincselt ávós képével köszöntötte az 56-os forradalom emléknapját.

2017. október 22. 10:37

Ahogy a 444.hu kiszúrta, Szanyi Tibor, az MSZP EP-képviselője a Köztársasági téri ostrom során készült archív képet osztott meg, ami egy meglincselt ávóst mutat. Kommentárként annyit fűzött a megosztott bejegyzéshez, hogy: 'Ünnephez' közeledvén. Az ízléstelen kommentárt később megváltoztatta, leszedte az idézőjeleket, azonban a posztot fennhagyta az oldalán.

A kép egyébként egy Márai-vers illusztrációjaként szolgál, a hozzászólásokban pedig a forradalmat gyalázzák a kommentelők.

Összesen 402 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2017. október 25. 08:36
Szanyi öregkorára meghibbant. Szomorú, egészen kicsi gyereke is van. Ami itt 45-től a Szanyiék elődei által el lett követve az ország, a jobb sorsra érdemes lakosok ellen, az az égre kiált. Ezzel szemben a forradalom "számláján" néhány lincselés van, ami a hozzátartozók számára nyilván tragédia és 100%, de "csak" az akkori sortüzek áldozatainak számával összehasonlítva is NEM jellemző, elenyésző. Ez az ember nem normális, képtelen arra, h. a saját szempontjain túllásson és mérlegeljen.
kozmosz
2017. október 23. 20:58
Én egy meglincselt szanyira szeretnék emlékezni.
Mindjárt
2017. október 23. 18:04
Szanyi tökéletes lenne a fidesz csürhében
néhai Ch.Pilot
2017. október 23. 16:58
Szanyi! Ott a helyed! Nem az EU-ban - a képen (gyengébbek kedvéért: nem a leköpős néni)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!