Ellenkampányt indít a Fidesz a jobbikos plakátokra reagálva

2017. április 05. 09:56

Simicska Lajos és Vona Gábor „bábjátéka” illusztrálja majd a kormánypárti plakátokat, ami Kósa Lajos szerint telitalálat.

2017. április 05. 09:56

Ellenplakátokkal vág vissza a „Ti dolgoztok, ők lopnak” jobbikos szlogenű plakátkampányért a Fidesz és a Fidelitas, tudta meg az atv.hu, amit azóta már maga Kósa Lajos is megerősített keddi sajtótájékoztatóján. A plakát Simicska Lajos és Vona Gábor „bábjátékát” illusztrálja majd, amivel azt igyekeznek bemutatni, hogy szerintük a Jobbik elnöke csak egy báb Simicska kezében. Kósa szerint ez a bábjátékos ábrázolás „telitalálat”.

Az atv.hu a cikkében egyébként arról is ír még, hogy bár eddig Orbán Viktor nem reagált Simicska Lajos és fia, Simicska Ádám elmúlt napokban tett nyilatkozataira, illetve fenyegetőzésire, de dolgoznak a „válaszcsapáson”, és hosszú „hadviselésre” készülnek a Simicska-Vona páros ellen. A portál információi szerint egyébként Orbánt jobban irritálja, hogy Simicskáék személyes, családi és más információk kiszivárogtatásával fenyegetőznek, mint a CEU körül kialakult nemzetközi botrány.

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pikkelő
2017. április 06. 08:16
Érdekes akkor az mti rosszul tudja: "A kormány plakátokon válaszol a Jobbikos kampányra " http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/a_kormany_plakatokon_valaszol_a_jobbikos_kampanyra/2513958/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaign=hirkereso Vagy már hivatalos, hogy pártunk és kormányunk egy?
katus
2017. április 05. 20:13
Az uniós pénzszivattyú - Volner mondja vlog Bemutatjuk, hogyan működtetik a külföldi nagyvállalatok a mészároslőrincekkel közösen azt a gépezetet, ami miatt kétszer annyiba kerül ma Magyarországon egy kilométer autópálya megépítése, mint egy szomszédos országban. https://www.facebook.com/volner.janos/videos/1265241796899870/
Vass Dávid
2017. április 05. 20:08
Ez már annyira gyenge, a fidesznek egy normális reakciója nem maradt, magukat ássák lassan a gödörbe a sorozatos baklövésekkel az inkompetens embereikkel. Minden megdől egyszer, centrális erőtérből csak szimpla sarokba szorítás lesz. Nem működik lassan semmi, egy csomó hajléktalan fog majd a stadionok előtt gyülekezni, max az lehet, hogy egymásnak esnek a közepén a többi ember meg azt fogja nézni. Esélytelen, hogy ebből győztesen fognak kijönni, annyira ellenszenvesek lettek egy valamennyire gondolkodó embernek, az a bullsit, amit minden nap letolnak, az ha normális ember torkán lemegy... Egyre vállalhatatlanabb az egész, mindenre azért mert csak. Azért mert narancssárga, meg azért meg fidesz. Teljesen értem a politikusnak hazudni kell, de lassan ott tartunk, hogy igazat nem hallunk, ez már nagyon az alja. Kósa Lajos, már félértelmes emberek is tudják, hogy nektek több pénzetek plakátra mindenkinél. Volt mindenkinek ebben élménye, látott mindenki elég fidesz plakátot, lassan azért fizetnének mások, hogy leszedjétek, mert már keringet tőle a hányinger, inkább fizetnek egy viccpártnak, hogy röhögjenek legalább. Nem érzik ennek a súlyát? De még ennyi birka embert, persze elhiszem a haveri kör megszedi magát, de tényleg a nagy többség minden döntéssel rosszul jár. Ennek is van egy határa, agresszíven túlhúzták, ennek következményei lesznek, van egy határ, amit még elvisel a hülyeség. De ez már kezdi átlépni a küszöböt, egy piti dolog miatt felforgattok mindent, hogy nektek legyen igazotok. Bármelyik vitában hülyét csináltok magatokból, legalább így el van játszva, hogy ti vagytok az istenkirálycsászárság földi küldöttei, de amint meg kéne magyarázni azokat az egetverő hülyeségeket bújtok vissza az odútokba. Sörösördög meg a többi marhaság, olyan emberek vannak a pártotokba, hogy lassan a közösségi munkára is alkalmatlanok. A színvonal a béka segge alatt van, annyira távol álltok a való világtól, hogy néha elképed az ember, amikor hallja a marhaságokat, hogy ennyire be vagytok lőve vagy valami kisregényből olvastok fel. Felfoghatatlan, hogy mi lesz ebből, azt az űrt, amit fogtok hagyni magatok után, már nincs értelmes ember lassan ebben az országban, nem lesz, aki vezesse az intézményeket, ki tudja mennyi idő lesz, ha lesz arra lehetőség, hogy visszaálljon a demokratikus rend. Az a fogyatékos média, amit kiadtok. Van még olyan, aki ezt beveszi nem is kevés, úgy látszik 28 év alatt visszafordulunk a diktatúrába, mert nem bírunk demokráciában élni.
VakzKommondor
2017. április 05. 15:30
Olcsó kampány lesz, a kep megvolt csak az orbant kellett vonara cserelni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!