Ingyenes programokkal vár a Gyermekvasút nyíltnapja!

2017. január 25. 23:09

Nyílt napot tartanak a Gyermekvasút Széchenyi hegy állomásán 2017. január 29-én, 10 és 16 óra között – ajánlja a KultúraOnline.

2017. január 25. 23:09

Ezen a napon a gyerekek kipróbálhatják Széchenyi hegy állomás vasúti berendezéseit, így akár jegykiadó számítógéppel jegyet is nyomtathatnak, felpróbálhatják az egyenruhát, valamint kisfilmeket nézhetnek a mozikocsiban. Az iskolások hangosbemondóként is bizonyíthatnak, lehetőségük lesz betekinteni a váltókezelő munkájába, és jegyvizsgáló teendőket végezhetnek az állomáson álló különvonaton. A Széchenyi hegy állomásán lévő programok díjmentesen látogathatóak.

Különleges vonatozásra is lehetőség nyílik, egy 113 éves kocsiból és egy C50-es típusú dízelmozdonyból álló kisvasúti szerelvénnyel, a Széchenyi hegy és Jánoshegy állomás között. Ezen különleges szerelvény nemcsak a rendezvény napján, hanem egész hétvégén közlekedik!

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dé208
2017. január 26. 14:52
MM X.csop valamikor65-68 között Üdvök mindenkinek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!