Forbes: Csányi Sándor a leggazdagabb magyar

2016. november 03. 10:48

A Forbes listája szerint a leggazdagabb magyar továbbra is Csányi Sándor, akit Bige László, Demján Sándor, Gattyán György és Széles Gábor követ az első öt helyen. Leisztinger a tizennegyedik, Simicska sokat rontva a tizenhatodik. A huszadik Garancsi István, a huszonegyedik a filmbiztos Vajna András György (44,9 milliárd forint), a huszonnyolcadik helyezett pedig Mészáros Lőrinc.

2016. november 03. 10:48

Az élbolyban nem történt jelentős változás a leggazdagabb magyarok között tavalyhoz képest, a Forbes idei listáján 283,1 milliárd forintjával Csányi Sándor stabilan őrzi első helyét. A lista második helyét 182,1 milliárdos vagyonával birtokolja Bige László, a péti Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa. A dobogó harmadik helyére került 176,1 milliárd forintra rúgó vagyonával Demján Sándor.

A negyedik helyre futott be Gattyán György, őt Széles Gábor, Videoton-vezér és médiatulajdonos követi. Leisztinger Tamás 65,3 milliárdos vagyonával megelőzi Simicska Lajost, akinek 55,8 milliárdra taksálja vagyonát a magazin. Simicska tavaly még a hatodik helyen állt, közel kétszer ekkora vagyonnal. A Forbes listáján a huszadik Garancsi István (45,8 milliárd forint), a huszonegyedik a filmbiztos Vajna András György (44,9 milliárd forint), a huszonnyolcadik pedig tavalyhoz képest két helyet javítva Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester (35,4 milliárd forint).

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. november 03. 17:44
sehol nincs a cseh milliárdosokhoz képest..
2016. november 03. 16:36
Ennyi pénzt becsületes munkával nem lehet összeszedni, tehát jó volna, ha ezek a milliárdosok mindenki előtt beszámolnának arról, miként szedték meg magukat ennyire brutálisan.
noMores
2016. november 03. 16:09
Meszaros meg Vajna (es Simicska meg Garancsi es Szijj) nagyon szepen meggazdagodtak az adonkbol!!! Maffiaallam.
balbako_
2016. november 03. 12:23
Igen Csányi, Demján ők már megengedhették maguknak, hogy - ha nem firtatják náluk az első milliárd megszerzését - már becsületes üzletemberek legyenek. Tetszik vagy sem, ez így van! Ami mellettük, főleg Csányi mellett szól, hogy nem offshore cégekben, titkos bankszámlákon tartja a vagyonát, hanem itthon biztosít kenyeret embereknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!