„Fiatalok a kisgyermekes családokért” országos adománygyűjtő akció

2016. november 05. 13:10

„Fiatalok a kisgyermekes családokért” címmel hirdetett országos adománygyűjtő akciót négy családszervezet. A kezdeményezés újdonsága, hogy Magyarországon első alkalommal a fiatalok (családszervezetek tagjai, önkéntesei) gyűjtenek adományt a kisgyermekes családosok számára.

2016. november 05. 13:10

A fiatalok által kezdeményezett adománygyűjtésben a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a  Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, a Pure Fashion Alapítvány és a Fiatalok az Élet Szolgálatában fiataljai közösen gyűjtenek adományokat novemberben.

Az adománygyűjtést a CBA Üzletlánc támogatja.

Az adománygyűjtés célja a fiatal, kisgyermekes családok megsegítése. Az adományokat a Három Királyfi, Három Királylány és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete családjai (a NOE-ban tavaly született 300 gyermek családja) részére juttatják el.

Helyszínek és időpontok:

2016. november 5., 12., és 19. (9-19 óra)

  • Budapest: Príma (V. kerület, Ferenciek tere 2.),
  • Corvin Pláza Príma (VIII. ker. Futó u. 37.) és Príma Újhegy (X. ker. Gyömrői út 99.)
  • Győr: Príma (Vasvári Pál út 1/A.),
  • Veszprém: CBA (Budapest út 20-28.)
  • Szeged: Príma Nova (Back Bernát utca 7.)
  • Veresegyház: Príma (Erkel Ferenc utca 9791/2hrsz)

A szervezők arra kérik a vásárolni indulókat, hogy gondoljanak egy-egy tartós árucikk adományozásával a nehéz helyzetben lévő családokra is. Vegyenek egy kilóval többet, vagy még egy darabot, és tegyék át az adománygyűjtők kosarába: egy csomag pelenka, egy apró játék vagy rugdalózó már sokat jelenthet a kisgyermekes családok számára.
Az akció célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a család értékére és személyes felelősségünkre a segítségnyújtásban. Legyenek nagylelkű támogatói a fiatal magyar családoknak!  

 

További részletek a szervezetek honlapján:
http://noe.hu/http://haromkiralyfi.hu/

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!