Lemondatták Gaskó Istvánt – felhatalmazás nélkül tárgyalt a kormánnyal

2016. január 25. 15:26

Az atv.hu több független forrásból úgy értesült, hogy rendkívüli elnökségi ülésen lemondatták Gaskó Istvánt a Liga Szakszervezetek konföderáció éléről. Gaskó állítólag felhatalmazás nélkül folytatott bértárgyalást a kormányzattal.

2016. január 25. 15:26

Az atv.hu információi szerint rendkívüli elnökségi ülésen, bizalomvesztés miatt mondatták le Gaskó Istvánt, a Liga Szakszervezetek konföderáció elnökét. A több független forrásból származó információ szerint Gaskó felhatalmazás nélkül folytatott bértárgyalást a kormányzattal.

A szakszervezeti vezető korábban huszonöt évig a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetét vezette, azonban a tavalyi küldöttgyűlésen nem választották újra.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. január 25. 20:39
Kár érte. Jó kommunista volt.
vanádium
2016. január 25. 19:33
Megoperálták orbán viktort : kivágták a szarkomáját.
brekker
2016. január 25. 19:23
Vasutassztrájkot! Jegyáremelést!
vanádium
2016. január 25. 19:23
Végre elzavarták orbán pulikutyáját.A szoclibek alatt állandóan sztrájkot szervezett a kormány ellen , orbán alatt hozannázott. Az éljenzés azoknak a tízmillió forintoknak szólt amit orbántól kapott.Ő is börtön várományos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!