Molesztálás és verés

2016. január 21. 07:36

Még mindig nem tudjuk pontosan, hogy valójában mi is történt szilveszter éjszakáján Kölnben (és más német városokban), kik voltak az elkövetők és a zsebmetszésen, rabláson és ún. szexuális zaklatáson kívül mi egyebet követtek el.

2016. január 21. 07:36
Aczél Endre

Marokkóiak, tunéziaiak, algériaiak voltak, nem kevesen a rendőrség által jól ismert – kisstílű tolvajlásokkal korábban már megvádolt – fiatalok. A történteket tehát nem szabad a »valóságos« – Görögország felől érkező, nagyon nagy százalékban szír – menekültek nyakába varrni, mert ők nem azért gyalogoltak keresztül fél Európán, hogy szilveszterkor német lányokat fogdossanak. Egyébként is: zömmel családosok, akik többször kockáztatták az életüket és/vagy vesztették el útközben nem csak a vagyonukat, a szeretteiket is.

Ami pedig a molesztálást illeti, nem hagyhatom szó nélkül, hogy az eddigi legsúlyosabb vád, amit a szilveszteri elkövetőkkel szemben olvastam (túl a teljességgel bizonyíthatatlan nemi erőszakon), az nem volt egyéb, mint hogy német lányok szoknyája alá nyúlkáltak. Ez tényleg nem szép, de kíváncsivá tesz, hogy ugyanakkor hány bepiált vagy bedrogozott német fiú nyúlkált a tömegben honfitársnői lába közé, merthogy voltak ilyenek, afelől semmi kétségem. (A müncheni Oktoberfest hölgyvendégei évek óta panaszkodnak a rendőrségre, hogy képtelen bármit is tenni a berúgott férfiak szexuális zaklatásaival szemben. Az Oktoberfestre nem jártak és nem járnak migránsok. De úgy fest, a német–német molesztálás a kutyát nem érdekelte, az viszont annál inkább, hogy hány arab volt ugyanezzel meggyanúsítható? Nem félek kimondani: sok német szemben ez utóbbi akár »fajgyalázásnak« is számíthatott – ennek a kifejezésnek pedig szomorú történelmükben van előzménye.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berliner Allee
2016. január 22. 22:50
Ha olvasna nemzetközi sajtót, akkor tudná mi történt. Ha nem tudja, akkor utána kellene nézni, ez ugyanis a hiteles újságírás alapja. Már ha minimális fogalma lenne arról, hogy mi is a független és hiteles újságírás. A német és angol sajtóban több helyen is megjelentek azok a beszámolók és a feljelentések részletei, amiket a megtámadott nők mondtak el. Nem csak a szoknyájuk alá nyúltak, hanem letépték a ruhájukat, az alsóneműjüket, a hajuknál fogva rángatták őket, 20-30 ember fogdosta és durván megalázta ezeket a nőket. ún. szexuális zaklatás?? Hány ilyen barom próbál még olyanról írni és megmagyarázni, amiről fogalma sincs, de azért leír ordenáré baromságokat. Ez volt az utolsó, amit egy ilyen hiteltelen baromtól és a társaitól elolvastam vagy meghallgattam.
pipitér55
2016. január 21. 20:00
Hová süllyedtek még, hová... Aczél elvtársak, nyamvadt Hellerek, gender libsi PapRikák,és a többi libsikomcsi Vadai-disznó-k, Tóta Wék, migránsimádó Zsohár libák, és a többi eszement!??! Hisz így is már a pöcegödörben vagytok! Mit tudtok még hazudni, mellébeszélni, mentegetni, maszatolni, elkenni, felmenteni és simogatni!?! Ha a szemetek előtt zajlanak/zajlanának események, akkor is képesek lennétek szemenszedett aljas hazugságokat hablatyolni tovább az imádott politikai pc-tek miatt! De megérdemelnék már egyszer, hogy az ilyen aczél puhapöcs bandik valamely hozzátartozója szenvedjen el egy kis kedélyes szoknya alá nyúlás, fogdozásos mocskolódó duma molesztálást. Majd megnézném,mennyire tartaná az acsádi spion azt kellemes kis teadélutánnak?!
tunde04
2016. január 21. 15:30
"Még mindig nem tudjuk pontosan, hogy valójában mi is történt szilveszter éjszakáján Kölnben (és más német városokban), kik voltak az elkövetők és a zsebmetszésen, rabláson és ún. szexuális zaklatáson kívül mi egyebet követtek el." az ilyen ember, aki ezt állítja, miért nem szerelmeskedik az anyjával, vagy heller ágnessel?
csurcsányi
2016. január 21. 15:07
Acsádi még a végén megmagyarázza,hogy a kiéhezett német nők molesztálták az arab fiatalembereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!