Kampányüzenetet hallgathatnak, akik hívogatják Donald Trumpot

2015. augusztus 05. 13:27

A Gawker közzétette Donald Trump egyik mobilszámát arra válaszul, hogy a republikánus elnökjelölt-aspiráns korábban nyilvánosan felolvasta Lindsey Graham másik republikánus aspiráns, dél-karolinai szenátor telefonszámát. Miután a közzétett számon hívogatni kezdték Trumpot, a politikus a hívásokat egy olyan hangpostára állította, ahol a kampányüzenetei hallhatók.

2015. augusztus 05. 13:27

Visszafordította Donald Trump, az egyelőre legesélyesebb republikánus elnökjelölt-aspiráns a Gawker tréfáját. A Gawker ugyanis közzétette Trump egyik mobilszámát, arra válaszul, hogy Trump egy rendezvényen nyilvánosan felolvasta Lindsey Graham másik republikánus elnökjelölt-aspiráns, dél-karolinai szenátor telefonszámát.

Trumpot természetesen hívogatni kezdték a közzétett számon, azonban a politikus-üzletember ebből is kampányt csinált. A telefonálókat egy olyan hangpostára irányította, ahol a kampányüzenetei hallhatók: a felvételen Trump a honlapját és Twitter-oldalát népszerűsíti, illetve kampányrendezvényeire invitálja a telefonálókat – írja a Business Insider.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!