Nagyböjt: meditációs sorozatot indított az evangélikus.hu

2014. március 10. 12:13

A nagyböjt első vasárnapjától kezdve böjti meditációsorozat indult az evangélikus.hu-n. A rövid írások lehetőséget nyújtanak arra, hogy átélhessük a böjti időszak lelkiségét .

2014. március 10. 12:13

Hogyan lehet átélni azt az időszakot, ami nem a fény felé, hanem nagypéntekre mutat? Mit jelent az úton lét, a megfáradás, a kísértés vagy az imádság? - Ilyen és hasonló kérdésekkel foglalkozik az evangélikus.hu nagyböjti meditációsorozata többek között Balogh Rudolf-díjjal kitüntetett Vancsó Zoltán fotóművész alkotásain keresztül az elkövetkezendő időszakban.

A meditációkat idén is evangélikus lelkészek írják. Az idei szerzők: Bogdányi Mária, a Győri Evangélikus Egyetemi Gyülekezet lelkésze, Czöndör István, a Balatonboglári Evangélikus Egyházközség lelkésze, Koczor Tamás, a Ferencvárosi Evangélikus Egyházközség és a Deák Téri Evangélikus Gimnázium lelkésze, illetve Zsíros András, a Medgyesegyházi Evangélikus Egyházközség lelkésze.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!