Csúnya gyerekei miatt perelte feleségét a férj

2013. november 08. 11:19

Kínában nem csak válóok a csúnya gyerek, de egy férj százhúszezer dollárnak megfelelő összeget perelt ki feleségétől gyermekeik csúnyasága miatt. A feleségnek végül azért kellett fizetnie, mert kiderült: megtévesztette férjét, megismerkedésük előtt ugyanis komoly plasztikai műtéteken esett át.

2013. november 08. 11:19

Jian Feng azt mondta: első lányuk születése után elborzasztotta a gyermek csúnyasága. Először hűtlenséggel vádolta feleségét, azonban a DNS-vizsgálatok bebizonyították: ő az apja a gyerekeknek. Ezután derült ki: a feleség megismerkedésük előtt komoly plasztikai műtéteknek vetette alá magát, így a bíróság a megtévesztés miatt százhúszezer dollárnyi kártérítést ítélt meg a férj javára.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. november 20. 11:45
Ez egy régi hír.
S0ma
2013. november 11. 21:27
No, szóval! A kínai nők nem felfújt szájjal és "európai" szemmel születnek. A palit nem átverték, hanem neki ez így tetszett. A bíró meg nem bontotta ki az eset minden részletét. :)) /Egyébként tényleg elég randa a nő eredetiben/. A gyerekek lehet, hogy nem szépek, de okosak még lehetnek.
nyugalmazott tanár
2013. november 11. 21:17
A maszopnál peráradatra lehet számítani. Ennyi rosszarc egy rakáson...
vigyor
2013. november 11. 09:20
Tökéletesen igaza van a pasinak, még akkor is, ha ez nálunk megbotránkozást kelt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!