A Fülöp-szigetekre utazik a Baptista Szeretetszolgálat

2013. november 10. 10:21

A tájfun sújtotta Fülöp-szigetekre utazik a Baptista Szeretetszolgálat humanitárius csapata. A helyi hatóságok szerint több mint tízezer halálos áldozata lehet a katasztrófának.

2013. november 10. 10:21

A háromtagú csapat a Fülöp-szigeteki baptisták segélykérésére vasárnap délután indul Budapestről Manilába. A Baptista Szeretetszolgálat tájékoztatása szerint a csapat tagjai a Fülöp-szigetekre érve ötezer dolláros gyorssegélyt osztanak ki, és felmérik a további teendőket, így például azt, hogy szükség van-e a riadóztatott és készenlétben lévő Rescue 24 nemzetközi mentőcsapatuk bevetésére.

Az ország középső részén végigsöpört Haiyan tájfunnak a hatóságok becslései alapján több mint tízezer halálos áldozata lehet Leyte szigetén és környékén.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem 2
2013. november 10. 10:33
Jó nekik,én is mennék,de túl messze van. Mondjuk én húzott szemű,ledér csajok miatt néznék szét arrafelé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!