Pesti Srácok: TEK-esek fogták el a kettős gyilkosságra készülő csoportot

2013. április 12. 16:49

A gyanú szerint H. Tamás volt veszprémi fideszes önkormányzati képviselő bérelte fel azokat, akiket a TEK akadályozott meg egy balatonfűzfői darabolós gyilkosság elkövetésében.

2013. április 12. 16:49

A Terrorelhárítási Központ kommandósai csaptak le arra a csoportra, amely kettős gyilkosságot akart elkövetni a Veszprém megyei Balatonfűzfőn – írja a Pesti Srácok. A gyanú szerint a megbízó H. Tamás veszprémi ügyvéd, egykori fideszes önkormányzati képviselő lehetett, akit szintén őrizetbe vettek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre annyit közölt, hogy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetni kívánt emberölési szándékról lehetett szó, de részletesebb választ pénteki sajtótájékoztatójukra ígértek.

A Pesti Srácok szerint egy kétmilliárdos ingatlanügy állhat a háttérben, ennyiért szerette volna az ismert veszprémi ügyvéd meggyilkoltatni a két vállalkozót. A hírek szerint egy Balaton-parti villához csalta az említett vállalkozókat, ahová a bérgyilkost is rendelte – ám a villa tulajdonosa nem engedett a fenyegetésnek, így a rendőrök már hetek óta figyelte a rendőrség és a TEK.

H. Tamás 2002 és 2004 között a helyi MDF elnökségi tagja volt, 2004 és 2006 között pedig a helyi képviselő-testület fideszes tagja volt.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2013. április 13. 09:36
Megy itt a gumicsont rágása. Egyet sokan elfelejtenek. Az ilyen dolgok, mint amin most rugóztok, EMBER-től függőek. Mindegy mely párt szineiben ült valaki a helyi testület tagjai között. A legszebb az egészben, hogy a hvg-nek nincs más témája. Minden marhaságot felfúj és politikai szinezetben tálalja. Tőlük csak ennyire telik.
rommy
2013. április 12. 20:30
elkapták a gyilkosságok előtt,ez a lényeg
slomovicz
2013. április 12. 20:00
Nem lényeges, hogy már rég nem fideszes, mert csak azt jegyezzétek meg hogy FIDESZES. AZ NEM SZÁMIT A VÖRÖSNÁCI PROPAGANDA SZEMPONTJÁBÓL ,HOGY MÁR RÉG KIBASZTÁK A PÁRTBÓL. Eyg a lényeg , ezt kell sulykolni, hogy Fideszes. Ezt mondom mindig,- ezek a vörösnácik fürdenek , kielégülnek a zsigeri gyülöletben. Ja. "volt" Fideszes. Értitek?!
kamasuka
2013. április 12. 18:20
A volt kommunista, KISZ KB titkár, MSZP elnök, mega-kapitalista Gyurcsány Ferenc. Ez így leírva ugyanolyan undorító, mint ez: Darabolós gyilkosságra készülhetett egy volt fideszes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!