Muszlim nő lábát mosta meg egy börtönben a pápa

2013. március 29. 16:29

Ferenc pápa Nagycsütörtök alkalmából megmosta egy fiatal muszlim rab nő lábát egy római börtönben.

2013. március 29. 16:29
A tradíciókkal újból szembeszálló egyházfő – eddig csak férfiak lábát mosták meg pápák – szentbeszédet is tartott a börtön lakóinak. Ebben kiemelte: akik a legmagasabb posztokon vannak, azoknak mások szolgálatára kell állniuk.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2016. március 28. 04:20
Jalics Ferencnek is megmoshatna a labat. (Alulinformaltak kedveert: Bergoglio atya arulta el anno a katonai juntanak, aminek kovetkezteben megkinoztak a jo magyart, ugyhogy nekem Orsos hiaba allit adventi koszorut husvetkor, ez a besugot is hiaba sztaroljak elottem, ismerem a tipusukat: mindenre kepesek a hatalomert.)
Nagytestver
2016. március 28. 04:20
Hatalmi technika az egesz: a regi, szep idokben erovel meg meg lehetett tartani a hatalmat. Ma mar csak ugy, hogy osszezavarjuk az emberek fejet. Ennyire egyszeru.
koronaszepe
2013. május 29. 00:41
A "másvallásúak", a tudjukkik nem követik a keresztény vallás tanait? Hogy mik vannak ? Lehet, hogy a keresztény vallás követi bizonyos értelemben a " másvallásúakat", nem gondolod, Kedves Barom ?
Csigorin
2013. április 20. 21:02
szerintem te a muszlim hitrol se tudsz tobbet mint a keresztenyrol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!