Orbán: A kormány felfogása a gazdaságról egyebeesik az Audiéval

2013. február 26. 12:38

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a kormány és az Audi Hungaria Motor Kft. A Parlamentben tartott keddi aláírási ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök arról beszélt, hogy az Audival létrejött megállapodásnak köszönhetően Magyarország jó eséllyel állja majd az európai adó-, költség- és technológiai versenyt.

2013. február 26. 12:38

Az Audi és általában a vezető német ipari cégek, valamint a magyar kormány felfogása a modern gazdaságról egybeesik – mondta beszédében a kormányfő. „Mi úgy gondoljuk, hogy az európai gazdaságban adó-, költség- és technológiai verseny lesz a jövőben is”: adóügyekben a kabinetnek, a költségekben a kormánynak és a nagy cégeknek együtt, a technológiában pedig a vállalatoknak kell versenyképeseknek lenniük – jelentette ki.

Frank Dreves, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagja azt mondta, a most megkötött megállapodással megünneplik és megerősítik a magyar kormány és az Audi közötti jó együttműködés sokéves hagyományát. Hangsúlyozta, az Audi Hungaria még mindig a világ legnagyobb motorgyára.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toportyántiszteletes.2
2013. február 26. 17:24
Kis baksisért,bármikor benyal ez a gerinctelen komcsigyerek,utána meg erőről löki a sódert!Nem csoda ha őrizni kell!
anegy_
2013. február 26. 14:08
Nincs napsütés, de megjöttek a trágya-legyek. Undorító ellendrukkerei szép hazánknak. Na,de bízva kormányunk további jó működésében 2014-ben is szeretném ha itt fröcsögnétek.
Akitlosz
2013. február 26. 13:36
A stratégiai partnerség lényege, hogy a külföldi jól jár az adókedvezmények és az alacsony munkabérek miatt Magyarországon, és a kormány is jól jár, mert néhámy melósnak jut munka, akiket így nem kell segélyezni viszont fizetik az adókat a magyar államnak. A nép meg örüljön, hogy dolgozhat!
Ald0 Raine hadnagy
2013. február 26. 13:34
Nem semmi, hogy pénteken a beszédében még a multikat szídta, ma meg tövig benyalt, hogy milyen jóságosak, mennyit köszönhet nekik az ország. Jellemtelen, hazug, képmutató, szavahihetetlen féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!