Az utasok tankolták meg a fapados repülőt

2011. november 18. 14:01

A fapados légitársaságnak nem volt pénze üzemanyagra, ezért a kapitány ultimátumot adott az utasoknak: aki nem ad plusz pénzt a kerozinra, azt nem szállítja tovább.

2011. november 18. 14:01

Az indiai Amristarból az angliai Birminghambe tartott az a fapados repülő, amely Bécsben leszállt tankolni, de elfogyott a pénze az üzemanyagra, és a repteresek sem adtak neki hitelbe. Az egyébként osztrák székhelyű Comtel Air légitársaság gépe már hat órán át vesztegelt a reptéren, amikor a kapitány bevallotta a történteket, majd ultimátumot adott az utasoknak: aki nem hajlandó beszállni a kerozin költségeibe, azt nem szállítja tovább Nagy-Britanniába. Az utasok végül beadták a fejenként 20 fontot a közösbe, a repülő pedig továbbindulhatott.

Bhunpinder Kandra, a Comtel Air egyik igazgatója megdöbbent az eseten, egyben azonnali vizsgálatot ígért, valamint megígérte, hogy az utasok visszakapják pénzüket – írja az MNO.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GY. F.űegér
2011. november 19. 17:44
Hát, ez tényleg fapados.
prinzeugen
2011. november 19. 10:30
Tetszik!Ez az az India,ami majd megmenti a világgazdaságot? Talán nem kivizsgálni kéne,hanem kifizetni a kerozint...is.
kamasuka
2011. november 19. 10:16
Hasonló volt a Bamakosokkal is, csak nem a kerozinba kellett befizetniük ...
Nagytestver
2011. november 18. 17:35
Hasonló színes és érdekes történetek naponta lesznek Magyarországon kb. 20 év múlva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!