Meneszthetik Holló Mártát az RTL-től

2011. október 17. 11:34

Megszűnik az RTL Klubon a déli Híradó és a Fél kettő című műsor. Holló Márta és Boros Krisztina műsorvezetők sorsa egyelőre bizonytalan.

2011. október 17. 11:34

Novembertől megszűnik az RTL Klub Fél Kettő című műsora, illetve a déli Híradó is - értesült a Hír24. A műsorvezetőket illetően a portál azt írja, Boros Krisztina vélhetően a továbbiakban is számít az RTL Klub, hiszen ő az említett műsorok mellett a Házon kívül háziasszonya is. Holló Márta sorsa bizonytalanabb, mivel ő csak a Fél Kettőben volt képernyőn.

Az RTL Klub hírigazgatója, Kotroczó Róbert a Hír24-nek elmondta, néhány napon belül beszél az érintettekről a jövőről, ezt követően fogja tájékoztatni a közvéleményt.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2011. október 18. 10:38
Tök aranyos fülei vannak, kár.
Honfi-fi
2011. október 17. 13:40
Gondolom, a főnökök maradnak a zsíros kis állásukban. Mert véletlen se ők határozták meg azokat az irányokat, ami a büntetésekhez vezettek és azon keresztül a pénzhiányhoz.
red label
2011. október 17. 12:47
Az egész RTL Klubot kéne megszüntetni, azért, az erkölcs rombolásért, amit a jóérzésü emberek ellen, elkövetett. Jó példa erre a Való Világ nevű műsorfolyam. Miután megbüntették 250 millióra, pénzhiány miatt, nem az erkölcs romboló Való Világot szünteti meg, hanem más műsorokat. Ez jellemző Kolosi Péter lelkivilágára! Ezért, jobb lenne ha az egész csatorna megszünne, igy nem lenne erkölcs rombolás, és pénzhiánnyal sem kéne küzdeni az RTL-nek, és Kolosi Péter is munkanélkelü lenne, a jóérzésü emberek örömére!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!