Kannibálok ehették meg a német turistát

2011. október 17. 13:03

Feltehetőleg Stefan Ramin megsütött maradványait találták meg a helyi hatóságok egy francia-polinéziai szigeten.

2011. október 17. 13:03

Stefan Ramin barátnőjével, Heike Dorsch-sal három éve indult egy tengeri felfedezőútra jachtjukkal, utazásukról folyamatosan beszámoltak blogjukon. Idén, szeptember 16-án értek egy francia-polinéziai szigetre, Nuku Hivára. A szigeten aztán egy helyi turistavezető felajánlotta, hogy körbevezeti Stafant, bemutatja a helyi törzs vezetőjének, még közös kecskevadászatra is invitálta, amibe a férfi belement. Az idegenvezető azonban órákkal később egyedül tért vissza, azt állítva Heikének, hogy a német férfit baleset érte. A nőt is magával csalta volna, aki azonban ellenállt, mire a férfi fegyverrel kényszerítette, majd egy fához kötözte. Heike azonban kiszabadította magát, és értesítette a helyi hatóságokat.

A rendőrség átkutatta a szigetet, de nem akadtak Stefan nyomára, csak néhány gyanús égett tetemre bukkantak. Kiderült, hogy emberi maradványokat találtak, a DNS-minták alapján meg is kezdték az azonosítást. Az eredményekre várni kell, így csak később derülhet ki, hogy valóban Stefan tetemét találták-e meg. A szigeten egyébként elvileg évtizedekkel ezelőtt felszámolták a kannibalizmust.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2011. október 17. 21:15
„A szigeten egyébként elvileg évtizedekkel ezelőtt felszámolták a kannibalizmust.” A kannibalizmus is olyan mint a kommunizmus hiába keresztelik át magukat szocialistának pláne demokratikuskoalicistának, az étvágy azért megmarad.
blehel
2011. október 17. 19:15
mennyi hihetetlenul vicces ember van itt. lehet csak szerintem nem tul vicces a sztori?
küllő
2011. október 17. 19:02
A romák nem szeretnének kirándúlni erre a szép vidékre?????
blogen
2011. október 17. 17:32
Minek ment oda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!