Még nem tökéletes a Windows 8

2011. szeptember 15. 21:30

Nem teljesen elégedett az a félmillió felhasználó, akik első ízben próbálhatták ki a Microsoft legújabb operációs rendszerét, a Win8-at. A vezérigazgató elmondta: a cég most tökéletesíti a fejlesztést.

2011. szeptember 15. 21:30

Félmillióan próbálták ki az új Windowst első napján, a Win8 azonban a felhasználók egy része szerint még fejlesztésre szorul. Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója ezzel egyetértve elmondta: az operációs rendszer magja már a helyére került, a Microsoft azonban még dolgozik rajta.

Ballmer hozzátette: szeretnék teljesen újragondolni a Windowst, hogy képes legyen a jelen és a jövő technikai lehetőségeit teljes mértékben kiaknázni. Ennek példája lesz az új rendszer ARM-kompatibilitása, vagyis hogy a Win8 nem csak a személyi számítógépeken, de az ARM-alapú chipeket használó táblagépeken is futhat majd - mondta.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
már foglalt
2011. szeptember 16. 10:42
"a felhasználók egy része szerint még fejlesztésre szorul." mivel ez egy korai előzetes, érdekes lenne, ha nem szorulna még fejlesztésre. ilyen egy semmit mondó hírt...
Zázrivecz
2011. szeptember 16. 09:10
"Ennek példája lesz az új rendszer ARM-kompatibilitása, vagyis hogy a Win8 nem csak a személyi számítógépeken, de az ARM-alapú chipeket használó táblagépeken is futhat majd" Hja, csak olyan táblagép (azaz mobil erőmű) is kéne ami ki bírja szolgálni a Winfos 8-at.
freehckr
2011. szeptember 15. 22:02
„az operációs rendszer magja már a helyére került” Igaz, kicsit reszelgetni kellett volna még a széleit, de végül sikerült beütni a helyére kalapáccsal, vagy mi? :) „szeretnék teljesen újragondolni a Windowst” Utoljára a Vista-val gondolták újra... na az teljes kudarc lett. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!