Ufókat láttak Budapesten?

2011. augusztus 18. 11:26

A Batthyány téren különös jelenséget vettek videóra. Múlt hét vasárnap este ráadásul többen is megmagyarázhatatlan fényjelenségeket és azonosíthatatlan repülő tárgyakat láttak.

2011. augusztus 18. 11:26

Meglepő felvételt juttatott el egy néző az RTL Klubhoz. A videót éjfél körül rögzítették a Batthyány téren: rögzítője az égen feltűnő, vibráló pontokat először egy szórakozóhely reflektorának gondolta, de aztán azok hirtelen megmozdultak és nyugat felé eltűntek.

Múlt hét vasárnap este többen is megmagyarázhatatlan fényjelenségeket és azonosíthatatlan repülő tárgyakat láttak. Az Aktív által megkérdezett ufókutató szerint nagyon nehéz eldönteni egy videóról, hogy az hiteles-e. A csillagász szerint a vasárnapi fényjelenségek biztosan nem földönkívüliek voltak, hanem lampionok.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. augusztus 22. 23:29
Szóval ennyikével már be lehet kerülni az RTLklubba..
már foglalt
2011. augusztus 19. 16:24
azok nem szentjánosbogarak?
ZolieM
2011. augusztus 19. 16:11
Lehet, hogy csak a plébános próbálgatta a karácsonyi világítást, hogy rendesen működnek-e az izzók :)
korona
2011. augusztus 18. 20:56
Ez a cikk rasszista! Ilyeneknek nevezni a ci...járókelő úriembereket? Nahát?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!