Pataky: Az ufók köztünk élnek

2011. augusztus 16. 10:39

Az Edda frontembere szerint a földönkívüliek egy hétköznapi család képében is megjelenhetnek, ám azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy az ismert személyiségek között is van, aki igazából nem az emberi faj tagja.

2011. augusztus 16. 10:39

Pataky Attila évek óta különös figyelmet fordít a földönkívüliekkel kapcsolatba hozható jelenségekre: „Tizenkét évesen találkoztam egy gömbvillámmal, azóta történnek velem dolgok. Minden paranormális tevékenységgel kapcsolatos információ eljut hozzám. A baráti társaságomban pedig körülbelül 15 éve olyan emberek vannak, akik szintén élénken érdeklődnek a téma iránt” – mesélt élményeiről.

Az énekes tovább ment: „Azt gondolom, hogy nem kizárt, hogy az ufók, akár egy hétköznapi család képében jelenjenek meg. Végtelen megjelenési formájuk lehet, így akár emberi alakot is ölthetnek. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a híres, ismert személyiségek között is van, aki igazából nem az emberi faj tagja!  Az űrlények köztünk élnek, és látják, hogy a világ rossz irányba halad. Még nem avatkoztak be, de ha szükség lesz rá, biztos vagyok benne, hogy meg teszik, hiszen egyre veszélyesebbek vagyunk az univerzumra” – fejtette ki Pataky.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
larry
2011. augusztus 18. 10:56
Attila egy Billy Pilgrim. Ha ezekaz ufok beavatkoznak, nekunk annyi. Igy megy ez.
peninsulavaldes
2011. augusztus 17. 14:42
Na összepakolok, mert megyek nyaralni holnap! Viszlát
Finale*
2011. augusztus 17. 12:27
Szerintem Attila túl sok Sherly MacLaine könyvet olvashatott.
Machiavelli
2011. augusztus 16. 21:33
innen már csak egy lépés a coming-out Attila. Valld be, hogy te is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!