Újra megműtötték Bálint gazdát

2011. július 07. 09:32

Bálint György pár napja jött ki a kórházból, mert újra kellett műteni elgázolásakor szétroncsolódott lábát. Most újra ágyhoz kötve él, a hallása megromlott és alig tud lábra állni.

2011. július 07. 09:32

Bálint György pár napja hazamehetett a kórházból. Lába elfertőződött, ezért újra meg kellett operálni. Most újra ágyhoz kötve él és alig tud lábra állni: „Nagyon nehéz, mert lassan öt hónapja vagyok bezárva. Főleg az izgat, hogy sok sérülésem maradandónak tűnik: a gázolás miatti nagy ütéstől, de megsüketültem. Kaptam hallókészüléket, csakhogy a bal fülem állapota egyre rosszabb, a jobb lábamról nem is beszélve, csupa seb, és cipőt sem tudok húzni rá. Egy év múlva lesz egy nagy vizsgálat, akkor derül ki, mennyire nyomorított meg a gázolás” - mesélte.

Február 14-én este a buszról leszálló fiatal nőt és a hazafelé tartó kertészt lakhelyétől néhány száz méterre az Újszász és Galgahévíz utcai kereszteződésnél lévő zebrán ütötte el egy autós. Bálint Györgyöt súlyos koponya- és lábsérülésekkel szállították kórházba, ahol megoperálták.

„A férfi, aki elgázolt, nem látogatott meg, nem kért elnézést, és azt se mondta: hibás volt” - mondta el Gyuri bácsi. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztálya közúti baleset gondatlan okozása miatt az eljárást lefolytatta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte. „A mai napig nem magyarázta meg, miért ütött el két embert a zebrán, mi vonta el a figyelmét” - tette hozzá a 93 éves Bálint gazda.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2011. július 09. 23:05
Javulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!