Londonba megy Overdose

2011. április 19. 17:43

Meggyőző futással győzött a vasárnapi, koppegarteni megmérettetésen Overdose, így a csodalovat nevezték Európa legnívósabb sprintversenyére, a Royal Ascotra.

2011. április 19. 17:43

Mikóczy Zoltán, Overdose résztulajdonosa elmondta, a ló pályacsúcsot jelentő ideje mellett futásának stílusa is meggyőző volt a vasárnapi, Hoppegartenben aratott diadala során. Ez viszont jó alap lehet a londoni versenyre. Mikóczy közölte, elküldték Overdose nevezését a június 14-én sorra kerülő Royal Ascotra. És bár nem mondja ki, hogy a győzelem a cél, de méltóképpen akarják Magyarországot képviselni a londoni viadalon.

Overdose gazdája elárulta, ha a múlt vasárnapi viadalon nem fut ilyen meggyőzően a ló, akkor elgondolkoztak volna a további versenyzésen.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. április 19. 22:54
Biztosan leadták a drótot a lónak, ha most nem szedi össze magát és nem nyer, akkor megy a virsliképzőbe. Láthatóan, ez hatott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!