Bíróság elé áll Bakács

2011. április 05. 08:27

Óriási érdeklődés övezi Bakács Tibor tárgyalását: a Budakörnyéki Bíróság tárgyalótermébe csak az előzetesen regisztráltakat engedik be. Bakácsot szalámilopásért elzárásra, vagy pénzbüntetésre ítélhetik.

2011. április 05. 08:27

Kedden tartják a szabálysértési eljárást lezáró tárgyalást Bakács Tibor ügyében. Bakács még február 4-én egy rúd téli szalámit próbált ellopni az egyik budakalászi bevásárlóközpontból, de a biztonsági kapunál lebukott. A tárgyalást óriási sajtóérdeklődés övezi, a Budakörnyéki Bíróság tárgyalótermébe csak az előzetesen regisztráltak mehetnek be. Bakácsot legfeljebb 60 napos elzárásra, vagy pénzbüntetésre ítélhetik.

Egy belső kamerás felvétel szerint azonban nemcsak szalámit, hanem más árucikkeket is ellopott volna az újságíró, ám ezeket a jegyzőkönyv felvétele közben kabátjából az asztal alá dobálta. A felvételt kiszivárogtató biztonsági őr ellen személyes adattal való visszaélés miatt indult vizsgálat.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1,5 liter
2011. április 05. 10:40
akkor most ezt az egyezményes kézjelet magának mutatja a tükör előtt? :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!