Torgyán lecsukná Bakácsot

2011. február 17. 10:07

Letöltendő börtönbüntetést adna Torgyán József a szalámitolvaj műsorvezetőnek. A politikus ügyvédként sem védené meg a bíróság előtt Bakács Tibor Settenkedőt.

2011. február 17. 10:07

Kiderült, hogy hazudott Bakács Tibor, amikor a múlt vasárnap Hajdú Péternek mesélt a lopásról, vendége volt, ugyanis nem csupán szalámit, hanem egyéb élelmiszert is akart lopni a hipermarketből. Torgyán József, a TV2 Frizbi című műsorának eheti vendége szerint az újságíró ügyét súlyosbítja, hogy Bakács erkölcsöt és jogot hirdetett a médiatörvény kapcsán.

Torgyán kijelentette: „Letöltendő börtönbüntetést adnék neki! Tanulja meg Bakács Tibor és rajta keresztül mindenki, hogy lopni nem szabad. Bakács bort ivott, miközben vizet prédikált, ezzel a viselkedésével rombolja a magyar nép erkölcsösségét. Másként az ország számára ezt az esetet prezentálni nem lehet, kizárólag úgy, ha letöltendő börtönbüntetést kap” - fejtette ki véleményét a Frizbi felvételén.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvami
2011. február 17. 17:29
Igaza van Torgyánnak. Végre egy magyar celeb is ülne a börtönben, lopásért...
Csubakka
2011. február 17. 14:30
Bagoly mondja verébnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!