Settenkedő

2011. február 08. 12:17

Bakács Tibor eddig sem volt könnyű helyzetben, hiszen megszokott közege nem tolerálta a celebkedést. A lopás viszont nagyobb felfordulással jár - nem csak magára nézve.

2011. február 08. 12:17

Bakács Tibor szalámit lopott, mert megkívánta. Az évekig nem adózó, szakmailag ellehetetlenült értelmiségi legújabb akciója után egyedül maradt. A szalámilopás Bakács szellemi közössége felé is nagy felelőtlenség volt. Elkerülhetetlen ugyanis, hogy az egykori megasztáros szalámilopását ne mossák össze a hazai liberalizmus egyébként szintén katasztrofális állapotával. A lejárató és romboló morális hatást Tamás Ervin korrektül leírta legújabb cikkében. Bakács mögül szép lassan felszívódik mindenki. Forever alone?

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2011. február 09. 09:14
" Settenkedik, mint Bakács a szalámival." Uraim! Egy közmondás születésénél vagyunk jelen! Élvezzük a pillanat jelentőségét. Szalámi=MENŐ
Honfi-fi
2011. február 08. 22:58
Béna lúzer ! De már leírtam, ha annyira nagyon éhes, függetlenül attól, hogy kiféle, miféle, nálam mindíg kaphat egy tányér levest.
rajen
2011. február 08. 20:12
Nagyon tehetséges ember, azért érdemes elolvasni korábbi kritikáit, írásait például az ÉS-ben. Szomorú, hogy ez történik vele. Az elftársak persze kihátrálnak mögüle. Mikor elment a Megasztárba, hirtelen "persona non grata" lett a libsi körökben. Nem értem, miért bűn pénzt keresni, neki voltak a legtalálóbb kommentárjai. Sajnálom, komolyan.
dodóbá
2011. február 08. 18:22
Bakács a bal-liberális oldal "díszkereszténye". Ez a lopós ügy valószínűleg valamiféle bátorságpróba lehetett, hogy végleg bevegyék a "bandába". Nem sikerült, úgyhogy megint írhat dolgozatokat a Nagy Öszödi Igazságbeszédről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!