Nem csak szalámit lopott Bakács

2011. február 16. 10:00

Az újságíró három sajtot és egy csomag szeletelt szalámit is elemelt - tudta meg a Bors. Ezek értéke összesen 4532 forint volt, a hipermarket vezetése ezért újabb feljelentést tett.

2011. február 16. 10:00

A Bors birtokába jutott az a felvétel, amely azután készült, hogy Bakács Tibort rajtakapták, amint egy rúd téliszalámit próbál kicsempészni a kabátja alatt a budakeszi hipermarketből. A biztonsági őrök ezután egy szobába kísérték az újságírót, ahol kihallgatták és jegyzőkönyvet vettek fel.

Bakács a felvételen egy kis szobában ül és mialatt előveszi telefonját a zsebéből, a másik kezével különböző dolgokat rakosgat az asztal alá. A biztonságiak csak másnap vették észre, hogy az asztal alatt három darab csomagolt Edami sajt és egy csomag szeletelt szalámi hevert. Ezek értéke összesen 4532 forint volt, így a bolt vezetése ezért újabb feljelentést tett.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Yoric
2011. február 17. 17:51
"… szóval ez a fajta, hogy a születés, és a gyermek akár egy fattyúból is, mert itt kvázi erről van szó. (közbeszólás: fattyú, bizony). Fattyúból lesz. (Közbeszólás: ki ennek az apja, ki ennek az anyja?) Mert ő egy fattyú. Tehát akárhogy, hát húzzuk, vesszük, vagy magyarázzuk, Krisztus egy fattyú." (Bakács Tibor Settenkedő, Tilos Rádió, 2003. december 19., Honty és Hanna c. műsor) bakács! (kisbetűvel ahogy egy tolvajnak dukál) Tehát akárhogy, hát húzzuk,vesszük, vagy magyarázzuk, bakács egy piti, tolvaj fattyú! Egy liberális szalámi tolvaj. "Mert ö egy fattyú."
forrester
2011. február 16. 23:41
A kabátbélésébe pedig olajos sprotni volt bevarrva!
Yoric
2011. február 16. 17:39
az alsógatyájában egy sportszelet is volt...
Hőhe
2011. február 16. 17:35
do-re-mi-fá-szo-lá-ti-do, ................................... és még ........................ ................................... lehet, hogy : ................. ................................... .................................. ................................... ................................... ................................... fordít ................................... ................................... ........ ∞?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!